Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Ensimmäinen askel.

22.7.2009

Uusi blogi on nyt avattu, lämpimästi tervetuloa. Sivupalkista varmasti jo luit infoa mistä on kyse. Melko peruskauraa treenipäivityksineen pienillä lisämausteilla. Luvassa mm. kisa(kuva) fiillistelyjä, ja yleensäkin bodyjuttuja. Linkkejä, motivaatiojuttua ja ehkä vaikka mitä, suuria suunnitelmia ;).

Blogista erikoisen tekee kaksi (wannabe muskelimonsteri) kirjoittajaa, kaksi tyttöä tarkemmin sanottuna, sivupalkissa kuva todisteena asianomaisista.

Se siitä "introsta". Ensimmäinen askel blogille ja ensimmäinen askel minun EDT käsispesiaalikokeilulle. En nyt ala tässä opettamaan äitiäni koska en itsekkään ole ihan täysin selvillä ko. treenimetodista mutta jotenkin näin se menee; valitse 2 eri liikettä (esim. hauis ja ojentaja), tee vuorotellen liikkeitä 15 minuutin ajan, minimaaliset tauot sarjojen välissä. Laske toistot ja merkkaa ylös, tavoitteena saada lisää toistoja 15 minuuttiin joka viikko/treeni. Voit tehdä vaikkapa 2 eri liikeparia eli yhteensä 30 min. Soveltuu hyvin pienille lihasryhmille kuten (pienille) käsivarsille. Netistä löytyy varmasti paljon tietoa, ja joku kokeneempi voi laittaa kommenttiosastolle valistusta ;)!

Hauis, ojentaja (EDT), pohkeet, vatsa ja vähän selkää.
  1. Hauis scott penkissä & Ranskalainen punnerrus tangolla. 83 t. + 107 t./15min

  2. Hauis, vinopenkissä & Ojentaja köydellä. 65 t. + 44 t.

  3. Pohkeet seisten, jalka kerrallaan

  4. Leuka, vetokumilla avustettuna, x-kapea hammerote & Vatsa, penkillä jalkojen nosto + lantion nosto

    Voi olla että lisään jo seuraavaan treeniin painoja, tarkoitus olisi tehdä pikkuisen lyhempiä sarjoja, mutta tällä oli hyvä aloittaa. Loppuun myös crossaria noin 8 minuuttia ja venyttelyä lonkankoukistajille mm. Eilen kokeilin ns. crossfit kuntopiiriä, en tiedä meneekö se "oikeasti" ihan noin mutta sinne päin ainakin ;) (huomaatteko miten pedantti olen?!) tein 4 tällaista rundia;
    300 m soutua --> 4 leukaa (avustettuna) --> 7 punnerrusta --> 10 kyykkyä (tangolla)
Nopeaa ja helppoa! (ostos-TV). Ja hikikin tuli. Suosittelen pikatreeniksi esim kiireisille!

23.7.2009

Leppoisaa crossarin polkemista 20 minuuttia ja lihashuoltoa.

Tässä tämä ensimmäinen postaukseni, nyt vaan odottelemaan kolleegan vastausta ;)
-E

2 kommenttia:

Riinu kirjoitti...

Kuulostaa kivalle toi käsispesu... tarvii laittaa testinkiin!
Kiva et Emma alottelit taas kirjottelemaan ;)

emr kirjoitti...

Moi Riinu! Kiva että löysit tänne =), on kivaa taas plokittaa! Kyllä toi EDT on hauskalta (siis raskaalta!) tuntunut, kivaa kokeilla ekaa kertaa jotakin tuollaista erikoisempaa settiä, vaikkei siinä loppujenlopuksi mitään erikoista ole =).

-E