Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 6. elokuuta 2009

Lepoa, treeniä ja ruokaa...

Moikka kaikille!

Tiistaina tuli pidettyä "kehittelemäni" lepopäivä... eli siis viikonlopun jälkien siivoamista. Kaksi tyttöä kun nähtävästi saa yhden suurperheen verran tiskiä aikaiseksi..saati jos puhutaan roskien määrästä...:/ Olenkin miettinyt ekologista jalanjälkeäni noiden lisäravinteiden suhteen kun suurin osa niistä on pakattu kauniisiin, erivärisiin muovipurnukoihin. Nyt en syvällisemmin lähde tätä asiaa pohtimaan vaan siirryn tiukkaan asiapitoiseen boby- tekstiin.. Elikäs Keskiviikkona treenasin sitä sun tätä eli selkää, olkapäitä ja käsiä. Tuohon ohjelmaan olisi kulunut vielä jalkoja, mutta siirsin ne suosiolla torstaille ihan omalle treenille.


Keskiviikko (selkä, olat, hauis, ojentaja)
1.Ylätalja lapiokahvalla eteen x2
2.Alatalja u-kahvalla x2
3.Ylätalja kapealla kahvalla x3
(toistot tuntuman mukaan noin 15)

4 a. Etunostot kp
4 b. vipunostot kp
4 c. takaolat kp
(sarjoja 5 ja toistoja noin 15)

5 a. hauiskääntö taljassa x5
5 b. push down köysi tangolla (vai miten se sanotaan) x5
(toistot tuntumalla)

Kyllä oli naatti olo treenin jälkeen, mutta myöhäisestä treenin ajankohdasta johtuen uni ei meinannut heti tulla. Tosin uusi treenibuusterini Super pump 250 (gaspari nutrition) saattaa vaikuttaa myös asiaan...Olen kyläkin kyseistä tuotetta vasta kolmeen treeniin ottanut, että katsotaan vaikuttaako se pidemmälläkin aikavälillä yhtä "piristävästi". Onneksi ilta/yölukemista on kaapit pullollaan vanhoja ja uudempia alan lehtiä. Puhumattakaan netin tarjonnasta..

Torstaina tuli äiti ja sisko kyläilemään tänne Turkuun. Olin luvannut tilata liput kesäteatteriin, mutta kovin kiireisenä (ironiaa) ihmisenä ehdin vasta samana päivänä kun näytökseen oli määrä mennä soittamaan niiden lippujen perään varatakseni ne ja loppuunmyytyhän se näytös oli. Ravintola reissuksi kääntyi se vierailu. Ruuan suurkuluttajana en ollut tapahtuneesta kovin surullinen...:D Vieraiden lähdettyä suuntasin salille treenaamaan koipia.

Jalat

1 Hack- kyykky etureisi painotteisesti

2a vaaka-hack x3
2b reiden ojennus x3
2c koukistuksen maaten x3

3. askelkyykky kp 2x loppuun asti

Treeni oli siis hyvin saman tyylinen kuin Emman ja Teemun videopätkässä. Tuon tyyppisellä volyymitreenillä olen treenaillut jalkoja jo jonkinaikaa ja olen todella tykännyt että se toimii! Suosittelen lämpimästi! Treenin jälken kotona odottikin sitten tonnikala purkki (toki tuohon ateriaan sisältyi muutakin)...aa kuinka tunnen kaikkien niiden myrkkyjen liukenevan kroppaani ja omistan kohta kolmannen silmän..:D Eli näkyillään!!

*M*2 kommenttia:

emr kirjoitti...

Tuosta saa semmoisen kuvan että asuisit asuntovaunussa ;);)

mut joo, vaikka syötiinkin vain kerran päivässä, niis sitä tiskiä tuli ihan kauheesti...!!

map kirjoitti...

Joo...en sentään vaikka tää yksiä ei paljon suurempi tota asuntovaunua oo..:D Tossa kuvassa mä pidän lepoa eikä siinä pitäis kiinnityä kenenkään huomio mun leukaan, jota eräs ystäväni ei kuvaa ottaessa yhtään yrittäny tuoda esille.

Joo sitä se tiskivuori kertoikin: kerran päivässä ehditty syömään:D