Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 22. syyskuuta 2009

220909

Maarit lupas bloggaa huomenna joten sitä ennen joudutte tyytymään mun jorinoihin! Tänään päivällä olin shoppailemassa ja muutenkin rentoutumassa hyvässä seurassa kaupungilla ja vähän sen ulkopuolellakin (kartanlukijantaidot 10+). Tässä mun uudet perheenlisäykset:

Niken Zoom Trainer on ehottomasti mun uusi kenkälemppari, nää oli jo toiset, lisääkin vissiin tulossa -badbad. Sitten uusi aminohappo-tuote Esapro jota tuo kolleega (ei sentään college) on kovin kehunut. Tänään otin ensimmäisen shotin, tätähän voisi käyttää vaikka janojuomana! (Huom. tämä blogi sisältää runsaasti pimeää ja outoa huumoria [ja loppua ei näy]).
Rentoutumisen jälkeen oli sitten vuorossa treeniä ja käsky oli käynyt intervallille joten ei siinä muuta kun ittensä piti siihen soutulaitteeseen sitoa ja pistää menemään, mikä käykin muuten kauhean kepeästi tällä kilomäärällä! (kun itteensä vertaa siihen vieressä soutavaan kisakireään soutukaveriin?!) Samalla kaavalla kun ennenkin, soudut ja päälle lihaskuntoa:
Tiistai: Intervalli & lihaskunto
1. Aerobinen lämmittely n.10 minuuttia
2. Soutuintervallit 10s-20s-10s-20s.. yht.4min x3
3. Pohkeet vaakahackissa +RP x3
4. Vatsat (vatsaliike+pito) x4
-E


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Esapro on niin todella maukasta,ainakin aamutuimaan,pieninä snapseina nautittuna ;)
Nyt siihen sentään jo alkaa tottua...not!

Maaret
ps. Ootan myös kovin Lahden reissua,näen teidät molemmat :)

emr kirjoitti...

Voin vaan kuvitella, tyhjään vatsaan =// joutuu jo ajatuksesta käveleen kohti vessanpyttyä! Mut hei, ehkä tän yks vaikuttava ominaisuus on myös kipukynnyksen/yrjökynnyksen kasvatus?? :)