Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

perjantai 25. syyskuuta 2009

250909

Joskus "vapaa-iltoina" tulee tehtyä ruokaa. Siis, syötyä tulee muutenkin silloin tällöin, mutten laske raejuustopurkin avaamista, kananmunan keittoa, kanan/jauhelihan paistamista tms varsinaiseksi ruuan laittamiseksi. Toisaalta, riippuu vähän mihin vertaa. Mutta siis pointti on se että tein juuri sairaan hyvää salaattia. Täytyy mainita että ainut laittamani ruoka on kylläkin salaatti. Nimim. miten perunat keitetään??
Salaattini raaka-aineet oli: kurkku, tomaatti, pinaatti (suomalainen!), avokado (ei niin suomalainen!), chili, purkkipaprika (secret weapon!) avokadoöljy, suola, sitruunamehu. Päälle kastiketta joka valmistui maustamattomasta jogurtista (luomu!) ja tacomausteesta ja sitruunamehusta. Lisukkeena jauhelihaa. God damn oli hyvää. Nyt onkin hyvä sitten jatkaa spartalaisella ruokavaliolla taas pari viikkoa. (Kuva Stukholmasta, sielläkin oli sairaan hyvää salaattia, tuossa meneillään 1/3 päivän kaikista ceasar salaateista..)
Kevennys jatkuu nyt ainakin tämän loppuviikon ja ehkä vielä ma, joten treeneistä ei kerrottavaa, saatte tyytyä salaattipuheisiin, ja Ben Pakulskin kuviin! (kun Maaritillakin oli puhetta näistä "varsin lahjakkaista ja silmiinpistävistä kisaajista ;) ).-E


Ei kommentteja: