Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

ou-ou-ou-oulu!


Sateista syksyn alkua kaikille!

Täällä "pohjoisessa" on jo syksy alkanut (nyt joku pamauttais mua päähän kun ei tää kuulemma missään pohjoisessa ole, anteeks). Joka tapauksessa vettä sataa koko ajan..voi voi..Mutta se ei meikäläistä masenna. Takana on huippu viikonloppu hyvässä seurassa hyvät kisat taas takana. Tällä kertaa pääsi ite vierestä seuraamaan kisavärien laittoa ja kuuntelemaan nälkäisten naisten juttuja. Siis oikeasti tosi nälkäisten. Toki tuohon valmisteluun kuului paljon muutakin, mutta suht rauhallisia Turun tytöt oli:) Onnea vielä hienosta suorituksesta ja voimia tuhannesti tuleville viikoille! Hienoja kisaajia oli vaikka millä mitalla..Tiina Sarlinia ei voi olla mainitsematta. Mahtava kunto!!! Ja upean debyytin teki Jutta Vento...siinä on kyllä mahtavat sisarukset. Molemmat huippuja omissa lajeissaan...Toki oli paljon muitakin hyviä kisaajia, joiden nimet jää nyt mainitsematta. Siitä pahoittelut. Classicin osio jäi minun osaltani hiukan näkemättä kun viimeiseen Kuopion bussiin piti kiiruhtaa, mutta kuvien perusteella on vähän poseerausharjoitukset jäänyt väliin...ei ne tuu sieltä itestään..vaikka muistan jonkun niin joskus sanoneenkin. Se on hyvä ite täältä huudella:D Suureksi harmiksi jäi myös kehonrakennus näkemättä osittain, mutta onneksi vilaukselta ehdin kuitenkin kisaajakolmikon nähdä. Markus Heinänen näytti kyllä kovalta...hyvä paketti! Näillä mielin odotellaan Lahden kisoja:)

Sunnuntaina treenaamaan motivaatiopiikin saaneena sitä sun tätä

1.ylätalja eteen 15,15 *45kg
2.Alatalja leveällä otteella 10,10 *45 kg
3.Ylätalja kapealla otteella 12,14*45kg
4a.etunostot kp 15,13,12,14,12
4b.sivuviparit 12,13,12,12,12 6kg ja 5kg
4c.takaolat 15,14,13,12,10 6kg ja 5kg
5a.hauiskääntö taljassa 15,14,14,14,13
5b.ojentajapunnerrus narulla 12,12,12,12,10
Loppuun vähän forkkuja..

Sitten olikin loppu päivä aikaa tehdä koulutöitä...Eli ilta meni mukavasti kisakuvia katsoessa.

Ps. Älkää pyöräilkö sateenvarjo kädessä tuulisella ilmalla...se ei tule onnistumaan!

*M*

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... ;)
kiva kun olit mukana!!!

Maaret

emr kirjoitti...

Maaret, pysyks maaritilla pro tan purkit pystyssä?? ;D

Anonyymi kirjoitti...

Emma, sä et usko tätä mutta Maarit kun maalasi mua,purkit pysyi pystyssä ja suti kädessä :) (toisin kävi mun miehellä to illalla,protanit purkkiin ja purkki nurin,hah)
Maarit pääsi maalaamaan perjantaina puolet,mies opasti vieressä. Ja hyvin sujui!!!
Lahdessa sitten katsotaan että pysyykö suti edelleen kädessä. Sä voit tarvittaessa pitää sitten Maaritin kädestä kiinni että se saa pidettyä sudista kii ;)
MUTTA Maaritin tyyliin,jotain jäi "jälkeen"..neidin lähdettyä, löysin auton lattialta hälle kuuluvan muistikortin :)

Maaret

Anonyymi kirjoitti...

Heissan Maarit, olet niin oikeassa – sateenvarjon kans pyöräily on muutenkin aina riski. Jollei itselle niin kanssamatkaajille.:-)

Teillä on hauska blogi, tulee seurattua!

Piti kysymäni, kun Turun salit tiedät, että minne näin ulkopaikkakuntalaisena siellä kannattaa mennä treenaamaan? Ja mieluusti keskustasta joku paikka, kun eksyn muuten…

- Anne

emr kirjoitti...

Maaret; pelästyin jo etteikö mitään oikeasti tapahtunut!! ;))¨

Kehiteltiin jo kavereiden kanssa sellaista ajatusta että sen purkin voisi laittaa johonkin metri x metri levyyn keskelle sahattuun aukkoon, ettei se pääse kaatumaan. ;DD

Anonyymi kirjoitti...

Heh ;)
Maarit vois näppäränä tyttönä tehdä itse sellaisen "metri-purkin" koulussa vaikka puutyönä :o)

Maaret
ps. ei Maarit,me ei millään kyllä nyt,mitenkään päin, auota päätämme.
;)

map kirjoitti...

Maaret: mä olen NIIN tottunut tähän kaikkeen...ja kun itse en yhtään ruoki koskaan noita mun toilailuja..:D

Anne: Kiva et oot jaksanu/ tykänny seurata blogii..Ite täytyy sen verran myöntää et oon ollu Tursussa aika laista kokeilemaan erilaisia saleja elikä oon käyny tossa gym2000 koko Turussa asumisen ajan..mun mielestä se on kyl kiva sali..sit siinä keskustassa on toki toinenkin sali jota vois kokeilla..eli pp-gym vai mikä sen nimi oli..sit on tietty elixian saleja ja sellasia..mut mut...you know;b Gymille ei tarvii jäsenyyttäkään niin ei tarvii sitoutua vuodeks sinne tai sellaista..Se löytyy siitä linja-autoaseman vierestä, Brahenkadulta! Kerrohan ihmeessä sit missä alat treenaileen ja mitä oot tykänny salista:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiitos vinkistä. Katselin myös, että tää vois olla hyvä: http://www.mclub.fi/etusivu/!? En mä täältä Tampereelta mihinkään lähe muuta kuin lomalle joskus joten ihan väliaikaista treenipaikkaa etsin Turusta.;-) – Anne