Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

021109

Sunnuntai: Jalat
1. Koukistukset, jalka kerrallaan x3
2. Hack 4x10
3a. Pallokyykky - 3b. SJMV KP
4. Vaakahack ( -4b. Pull-through taljassa)

Eli treenit käyntiin jalkajumpalla. Hackkia koitan nyt tehdä pidemmillä sarjoilla, ihan kivaa puskemista oli jo nuo viimeiset pari toistoa sarjoissa, tiedättekö, kun tuntuu että naamanahka alkaa repeilemään ohimoiden kohdalta jne...! Sitten pallokyykyn pariin, päätin ottaa hieman painavemmat kahvakuulat käyttöön tällä kertaa, pallokyykyn kaverina suorinjaloin mavee. Loppuun vaakahackkia etureisille, sekä pari sarjaa "pull-through:a", vihdoinkin tiedän tuon liikkeen oikean nimen, eli tämä on se mystinen "vetoliike" joka on täällä teksteissä esiintynyt ennenkin.

No, nyt olisi sitten pari videopätkää meikän treenistä, ensimmäiseksi pallonaama-pallokyykkyä (vähän parempi video kun viimeksi, heh) ja toisessa pätkässä SJMV käsipainoilla.


-E

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ootko Emma koittanu tehdä tota pallo selän takan -liikettä silleen, että laitat vielä edemmäs jalat, silleen nojaat oikeen kunnolla palloon. Tuntuu etureiskoissa niin perkuleen hyvin! Btw, lähden huomenna Pohjoseen, jos ens viikolla ehtis jonku reenin vetää kimpas :)

emr kirjoitti...

En oo ihan sillai kokeilla, toisaalta toikin tuntui kun laittaa suht taakse, mutta pitää kokeilla tuota eteenviemistäkin! Silloinhan se muistuttaa vähän SITÄ erästä liikettä jonka nimee en nyt ollenkaan saa päähäni, grr!! no mut anyways =) Juu, kyllä me vielä saadaan järkättyy se kimppareeni =))! Hauskaa reissua pooohjosee =)