Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 9. marraskuuta 2009

091109

Perjantai: Työntävät yläkroppa, pohkeet
1. Pyst.punn KP istuen, ilman selkänojaa
2a. Tasapenkki KP - 2b. Pohkeet seisten
3a. Pystysoutu v-kahvalla - 3b. Ranskalainen punnerrus, maassa
4a. Rintapunnerruskone - 4b. Vatsasoutu

Salivierailu Kunto Forssa nimiseen paikkaan (entinen Kuntohaka). Tuolla salilla on tullut vedettyä jotain kesätreenejä way back. Paikan uudet omistajat on pitäneet salin varustelun samana, ja nyt aluksi kehittäneet lähinnä jumppapuolta (siis spinning ym). Treeni oli mitä oli, "vieraassa paikassa". Tässä kun on muutaman salivierailun tehnyt satunnaisille saleille, olen tullut siihen tulokseen, että minua tyydyttävällä salilla pitää olla ainakin: kunnollinen lattiamateriaali ja kunnolliset käsipainot, unohtamatta kattavaa perusvarustelua (tangot, telineet, penkit, taljat, plus ekstraa, esim vetokumeja). Tuolta Kunto Forssa -salilta puuttui kokonaan penkki, jonka selkänojan saisi täysin pystyyn asentoon, tästä syystä tein pystypunnerruksen selkänojatta, eihän tuo näin satunnaisessa treenissä haittaa, mutta u got the point, olis se hyvä olla. =) Samoin käsipainot eivät olleet ihan niin hyvät kuin omalla vakkarisalilla, tosin käsipainoja löytyy paljon ja sopivan pienillä väleillä. Mutta paljon propseja todella ystävälliselle henkilökunnalle!

Sunnuntai: Jalat
1. Koukistukset, jalka kerrallaan
2. Hack kyykky: kelkka+70kg/10,10,10,7,6
3. Pallokyykky x5
4a. Pull-through - 4b. Ojennukset

Tein nyt pallokyykyn jalat edessä ja se tuntuikin oikein hyvältä, mielestäni liike muistuttaa noin tehtynä hieman sissy-kyykkyä (kiitos vinkistä Heidi!). Hackkissa tein siis vain (mulle JOPA) 10 toiston settejä, ja olo oli kuin pahemmanki volyymitreenin aikana, oli kuulemma näyttänytkin "tosi" kevyeltä! =) Tuollaisen treenin aikana on ihan sellainen olo kuin olisi kännissä, miten nyt hämärästi muistan sen olotilan noin 3 vuoden takaa! :D

Maanantai: Vetävät yläkroppa, vatsa
1. Kulmasoutu KP
2. Kapea hammerleuka, avustettuna
3a. Ylätalja hauiksille - 3b. Takaolat kumarassa, KP
4a. Hauiskääntö KP, scott, käsi kerrallaan
5. Vatsoja

Alaselkä vaati tänään erityistä huomiota lämmitellessä, se onkin ollut täysin kivuton pidemmän aikaa, toivotaan että näin jatkuukin. Perusjunttausta oli tänään ja tavoitteet tuli täytettyä, tosin ainahan on parannettavaa! ja olisihan hienoa jos sarjapainot nousisi vaikkapa 10 kiloa viikossa, ja loukkaantumisriski pysyisi minimissään :D.

Seuraavista kuvista saa varmaan eniten irti jos on ponityttö tai poika =)


-E

Ei kommentteja: