Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 12. marraskuuta 2009

121109Flunssa flunssa flunssa. Eilen terkkaritädiltä saikkulappu kouraan, kuulemma joku infulenssa se on koska kuume oli siellä mitattaessa niin korkea, aika hassua kun menin sinne asenteella että saattaisi omasta mielestä olla kuumetta, sitten mittari näytti 38,5, olo oli siihen nähden yllättävän ok. Kuumetta voi olla useitakin päiviä, kovasti hyssytteli että muistan sitten levätä tarpeeksi monta kuumeetonta päivää ennen kuin menen salille.


Mietin tässä flunssaa treenaajan näkökulmasta. Itse yleensä uumoilen että on joku räkätauti tulossa ja sitä myötä ehkä pakollisia lepopäiviä, joten ennen näitä mahdollisia pakkolepopäiviä pitää sitten treenata mahdollisimman tehokkaasti, vaikkapa jotain ekstra lihasryhmiä, ennen kuin joutuu pakon sanelemana (kuume) sängyn pohjalle. Fiksua? :D Ja takaan että moni lukija tunnisti itsensä edellisestä lauseesta!

Tänä aamuna ei ollut kuumetta, yöllä sai pariin otteeseen vaihtaa vaatteet kun oli pikkuisen kuuma eli suomeksi hiki. Löysin muuten taannoin itselleni tuollaisen pilleri boxin mihin saan kivasti kaikki nappulat, olen pitkään miettinyt että tuollainen olisi kätevä ja taisin maksaa tuosta jonkun 50c kirpputorilla, plussaa tietty ihanasta väristä! (nyt kun oon kipee niin voin postailla kaikkea hömppää tänne blogiin vai mitä!?)

Nyt jatkuu Sinkkuelämää maraton!-E


7 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Mitäs pilleripullereitä sä käytät purkista? Mulla on kans tommonen boksi, pitäis vaan kaivaa käyttöön kaapin perukoilta :)

Hömppä on parasta!

Anonyymi kirjoitti...

Koita parantua :)
kaikki hömppä on kipeenä sallittua,blogissa ja myös sen ulkopuolella.

Maaret (maaru)

emr kirjoitti...

Jonna: Nyt sieltä löytyy C ja D -vitamiinit ja magnesiumia, ei siis mitään kauhean eksoottista =). Niin ajattelin että onhan tota kätevämpi kantaa mukanaan, ja kotona kätevää kun kaikki löytyy yhden kannen avaamisen takaa! =) Hömppä on parasta, oon samaa mieltä!

Maaret: =) Jep! ja koitan todellakin parantua =)

Eerika kirjoitti...

Mullaki tollanen pilleriboxi, on kyllä yllättävän kätevä ku aamulla kiiressäki voi vaan ottaa sen boxin jossa on kaikki nappulat.. Ei tartte alkaa kaivaan niitä kymmentä eri putelia kaapista jne.=)

Paranemisia!

emr kirjoitti...

Moi Eerika! Oon kyllä vakuuttunut et kaikki 50c panostus tohon purkkiin on ollut paikallaan, i like it!
Ja kiitos =).

map kirjoitti...

Koitahan parantua..IHANA KORTTI<3

emr kirjoitti...

Aivan mahtava kortti, arvaa oliko piristävää kun se tuli aamupostin mukana =) sain sen meitin sukkarotaatio typyltä =) siis just jotain sellaista mitä mäkin, tai sä, saatais aikaseks vai mitä :D ?!