Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

151109

Tylsää tylsää tylsää. No, kuume loppui siihen yhteen päivään mutta tälläinen pieni yskä ja nuha vaivaa. Nyt painiskelen vaan ajatuksen kanssa että milloin voin palata treenien pariin. Eilen tein tosi kevyesti puolisen tuntia raaaauuhallista salijumppaa, melkein 0 kg painoilla nähdäkseni miten kroppa reagoi, ei mitään isoa hyppäystä huonompaan ainakaan. Eilen salilla tehdessä "huuhaa" -jumppaani huomasin taas hyvin miten vähän tuollainen, no "huuhaa"-jumppa minua motivoi. Tuijotan vaan kelloa ja haluan lähteä kotiin. Kyllä se kova vääntö ja tavoitteet on ne jotka minua vie harrastuksessa eteenpäin! Nyt en malta odottaa että pääsen treenamaan ilman yhtäkään ajatusta siitä että olenko nyt riittävän terve ja voinko jo treenata, argh! ;)

Luonnollisesti nyt on ollut aikaa kaikkeen muuhun enemmän, eli luonnollisesti niinsanottuun nettibodaamiseen (ei esim laskujen arkistoimiseen tai muuhun sen kaltaiseen). Eilen törmäsin tällaiseen linkkiin Lesukovista, siis Lesukov 21 vuotta nuori, salilla:



Jenkeissä myös Nationals:it lähestyy, siellä kilpaileva Sarah Ann Hayes treenailee selkää, video MD:llä:



Amber DeFrancesco treenailee rintaa, MDTV:llä tämäkin (videon äänenlaatu ei mikään paras,,), Amber preppaa myös Nationals kisaan:



Onhan toi nettibodaaminenkin kivaa, mutta ei se oikeaa treenamista voita! =)

-E

Ei kommentteja: