Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

100110

Moi! Alkuun Emman ruokanurkkauksessa lohi-riisi-kasvis nyytit, sopii laiskoille ja ei kovanluokan kotitalous intoilijoille. 1.Leivinpaperi arkki 2. Keitetty riisi, kasviksia, kalaa, mausteita (oikeastaan näihin voi laittaa mitä vaan, riippuu ihan sun mielikuvituksen määrästä [toisilla rajoittuneempi]) 3. Sido pussukaksi 4. Kiehuvaan veteen, niin että vesi on noin pussin puoleenväliin, kansi päälle. Ja tuon kokoinen kalanpala valmistui noin vartissa.



Torstai: Jalat
1. Hack x3
2. Vaakahack sivuttain n.4x/jalka
3. Pallokyykky, koroke kantapäiden alla n.5x

Simple as that. En nyt muista tarkalleen liikkeiden sarjamääriä. Normaalista, eli parista viime kerrasta, poiketen en aloittanut askelkyykkykävelyllä koska halusin ottaa varman/varmemman päälle lonkankoukistajien kanssa. Pallokyykyssä uutta variaatiota kehiin, eli koroketta (jona toimi levypaino) kantapäiden alle, toimi tuokin hyvin. Ja pienillä painoilla ja vähillä toistoilla mentiin, optimaalista ;D?

Perjantai: Selkä, hauis, vatsat
1. Avustettu kapea hammerleuka x2, medium vastaote x1, leveä vastaote x2
2. Kulmasoutu KP x4
3. Alatalja medium hammer paksutanko-kahva x2
4. Ylätalja hauiksille - takaolat KP x4
5. Hauiskääntö seisten - vatsasoutu x3

Lauantai: Olat, ojentajat, pohkeet
1. Arnold press - pohkeet istuen x4
2. Dippi 5kgx4, BWx1
3. Paksutanko kapea penkki - pystysoutu taljasta, tangolla
4. Yhden käden pyst.punn kone 
5. Viparit

Dippi oli tahmeeta, ja haluan osaksi syyttää huonoa tankkausta ennen aamutreeniä. Aamulla oli niin turvonnut olo että lähdin matkaan pelkän hedelmän (cantaloupe melonia, nam) ja heran voimin. Kapean penkin siirsin heti tuon dipin jälkeen. Olkapäille loppuun hieman junttibodaus meininkiä, mahtanee olla turhaa näin miinuksilla?



Sunnuntai: Raitista ilmaa useita tunteja!

1. Hiihtolenkki n. puolitoistatuntia
2. Ratsastus

Ja noiden päälle sauna. Tarviiko tähän vielä kirjoittaa miten mahtava fiilis jäi tästä päivästä? =) Maisematkin oli ihan O.K.



-E


Ei kommentteja: