Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

perjantai 29. tammikuuta 2010

Hi there!


Kevennyksestä onkin jo aikaa ja totaalisesta lepopäivästäkin alkaa oleen jokunen tovi... muutaman päivän jos vielä jaksais niin sit vois viettää pari ansaittua vapaapäivää. Mutta se on sitten tulevaisuudessa..

Torstaina jalat

1.Etukyykky 82,5kg 3* 85kg 2*

2.SJMV 90kg 5*

3.Prässi jalka kerrallaan takareisi painotteinen 90kg 4*

4.Pallokyykky kp 13,5kg 4*

5.Takareidet selänojennus telineessa 3*

6.Pohkeet Hackissa 4*

Pallokyykky auttaa saamaan treenistä loput mehut irti, mikä on tietty hyvä. Tuo takareisiliike selänojennustelineessä on kyl yks MIND MUSCLE juttuja.. täytyy tosissaan keskittyä, että se treeni menee sinne minne pitääkin, mutta hyvä liike siis. Viime kerralla kun tein tuota liikettä, oli takareidet kipeät monta päivää. Tiedä sitten johtuuko se juuri tuosta edellä mainitusta variaatiosta, mutta hyvin saan sen ainakin tehdessä tuntuumaan... Kun siis oikein keskittyy.

Nyt on pakko omistaa pieni puhe kahville. Nyt dieetillä varsinkin kun maitokin on laskennan alla, on aamun kahvi ehdottomasti se aamun ja itseasiassa koko päivän paras hetki. Iso kuppi kahvia,maitoa mieluisa määrä ja 15 g gojimarjoja..avot! Olen pariin otteeseen jo ennakkoon panikoinut sitä, kuinka käy KUN huomaan, että kahvi on pässsyt loppumaan. Kyseisestä ihmeaineesta on kuitenkin koko päivä kiinni. Ihan oikeasti! Nyt olen Emmalta oppinut tuon kardemumman laittamisen kahvipurujen joukkoon. Maku on mieletön

Tänään oli vuorossa intervalli ja lihaskuntoo kotikaupungin salilla. Hetken aikaa sai kannella kiekkoja, että sai soutulaitteen pysymään paikallaan. Tarkoitus kun ei ollut oikeasti soutaa sillä laitteella ympäri salia.. Syklitykset siis edelleen 30-30, 15 min..tuskaaaaa..ja sitten 3x läpi pieni kuntopiiri. Kovin kuollut olo tuon jälkeen..Hyvä niin:)

Nyt meenkin sänkyyn venailee aamukahvia:D En ole outo..tai no..innostun vaan pienistä asioista.

*M*

2 kommenttia:

emr kirjoitti...

Puhut totta ton aamukahvin kanssa. Mulla on nykyään 3 kahvia päivässä, aamulla sen luomukerman kanssa, joka on ihan taivaallista. Sitten ne 2 muuta ehdottomasti vaahdotetun maidon kanssa ;).

Teit siis GHR:ää selkäpenkissä? näytä sitte sunnuntaina miten teit sen.. oon joskus kokeillu mutten jaksanu yhtään ;P.

Juhina kirjoitti...

Moikka taasen,

kun kerran gojimarjoja sen aamukahvin kanssa otat, niin mikset samantien ottaisi "parempaa kahviakin"... IHerbista ofc ;)
Nimittäin:

Madre Labs, CaféCeps Instant Organic Coffee Blend, 30 Packets, 2.2 g (.077 oz) Each

- se on luomua
- MicroFungi™ - Certified Organic Full-Spectrum Micronized Cordyceps & Reishi
- jne
- On ihan jees makuista, itsellä on noita, kun saanut näytteeksi tilatessa muuta...

Tarkempi info ja tuote tilattavissa täältä:

http://www.iherb.com/Madre-Labs-Caf-Ceps-Instant-Organic-Coffee-Blend-30-Packets-2-2-g-077-oz-Each/20874?at=0

referral code: JUH291 saa ensimmäisestä tilauksesta 5$ alennusta eli, käytännössä postikulut ilmaiseksi...

Mikäli taas ei nappaa tummoinen terveyskahvi, laittaisin ainakin kahviini:

Peelu, Body Rescue, pH Protector Drops, 1.25 fl oz (37.5 ml)

Tällä saadaan nesteen pH arvoa ylös, ja varsinkin aamusta on yleensäkin yön jäljiltä ainakin jonkin asteinen nestehukka - ja en ihan ensimmäiseksi lähtisi pahentamaan sitä happamoittavalla ja diureettisella kahvilla...
esim: "My husband LOVES coffee. It is his favorite beverage. He has taken a Rx medication for many years for heartburn and recently coffee began to cause intense heartburn regardless of the medication. I ordered the Peelu Body Rescue so he could he could neutralizes his coffee without changing the taste. He was amazed that it works so well. He uses it every day now and has no break through heartburn. Its a wonderful product. Darlene"

http://www.iherb.com/Peelu-Body-Rescue-pH-Protector-Drops-1-25-fl-oz-37-5-ml/10633?at=0

Itsehän lopetin kahvin juonnin alettuani alkalisoimaan kehoa tosissani, ja kahvista vierottautumiseen (ja ylipäätään kofeiinista) menee se n 7 päivää...

T: Juhina