Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 15. helmikuuta 2010

150210

Vain tarvittavat reissuun :)

Jaaha, ei ole noin viikkoon tullut kirjoiteltua, joten en nyt lähde päivittelemään kaikkia viikon aikana tekemiäni treenejä tänne; kuittaan ne vain toteamalla että treenattu on enemmän kuin yleisen työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi on suositeltavaa. Viikonloppu meni reissunpäällä ja löydettiin tietty myös Hämeenlinnasta Maaritin kanssa sali, ja jos en ihan väärin muista niin paikan nimi oli Kuntokeidas, back to 80's ja nimeen viitaten löyty jos jonkinmoista muovikukkaa, mutta ihan mukiinmenevä sali, sai siellä treenin tehtyä, ja ainahan sitä alkukankeutta on uudessa paikassa + oli vähän huono olo/fiilis/väsymys treenin aikana.


Tänään maanantaina on ollut taas tuplasali -päivä, eli samaan tapaan kuin viime tekstissäni oli. Satu nappasi pari kuvaa joten niitä tässä ohessa. Viime viikolla painanut yleinen väsymysfiilis on onneksi híeman hellittänyt ja kaikki tuntuu taas hieman helpommalta. Muistan kuulleeni lauseen, että dieetillä ihmisen normaalit luonteenpiirteet (positiiviset  ja negatiiviset) voimistuu ja korostuu. Ja näin se taitaa totisesti olla :).

On muuten tosi sympaattista kun meidän yhteiset kaverit, jotka ei todellakaan harrasta lajia, eivät edes harrasta kuntosalitreeniä, lukevat näitä kirjoituksia. Niinkuin Maarit mainitsikin edellisessä tekstissä, sisältö voi olla melkoista koodikieltä jossei niin kauhean kiinnostunut ole lajista. Se on hauskaa kun yhteisissä tapaamisissa heitetään läppää tähän tapaan: "Hei, mennäänkö tekeen vähän GHRää?!" "Krusifiksi!!" "Tee se sillai pumppaavasti!" "Maarit, pitäiskö meidän tulla sinne Kuopioon vasta sitten kun sä olet offilla??" Heh, ihania!

-Eps.
 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakin ymmärrän kaiken.

Nimim. Aarre L.

emr kirjoitti...

Hei Aarre L., kiitos kommentistasi! Joko olet aloittanut "Punnitse edes jotain" -dieettisi?

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

kyllä, olen kovalla "punnitse edes jotain" -kuurilla. On ihan kivasti lähtenyt pöhöä. Näytät muuten hyvältä kuvissa, muistat vaan pumppaavasti tehdä v-taljalla vetävästi. Ja kiitos vielä teille tuosta lähes kokonaisesta kaalista ja kahdesta rahkasta. + pinneistä, ponnareista ja sukista! ;)

Nimim. Aarre L. (a.k.a. Riuska M-I-E-S etelä-suomesta)

map kirjoitti...

Nyt sulla on Aarre L. (a.k.a Riuska M-I-E-S etelä-suomesta) kaikki tarvittavat asiat tämän mahtavan lajin aloittamiseen: vaihtosukat, proteiinia ja ruokien aateliaa eli kaalia (sivuvaikutuksista mainitsematta).

Suosittelen tekemään vetävät ja työntävät eri päivinä. Ainakin näin alkuun, ja siirtymään 4-jakoiseen ohjelmaan.

emr kirjoitti...

"Punnitse edes jotain" -dieetin 2. vaihe on seuraava: "Punnitse edes jotain, älä itseäsi."