Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 25. maaliskuuta 2010

Ruoka ei tuo onnea


Otsikko sinänsä tuskin yllättää ketään, mutta se on niin totta. Välidieettini siis päättyi lauantaina. Söin siis luvalla hyvinkin vapaasti viikonlopun. Jokseenkin jopa sairaanloisesti. Lopputuloksena ihan hirvee olo, joka jatkui peräti kolme päivää. Paino ei tosin noussut viikonlopun jäljiltä kuin puolisen likoa, nimittäin vatsan oma reagointi sinne "tungetusta" epäterveellisestä ruuasta pakotti viettämään paljon aikaa vessan läheisyydessä. Heikko mieli teki kepposen. Toivottavasti tuostakin oppii jotain. Sunnuntaina näinkin Emmaa kymmenen aikaan aamulla, siihen aikaan kun meno kotikaupungissamme on vilkkaimmillaan (not), ja juttelimme tuosta syömisestä hetken. Ruuan vaikutus mielialaankin on suuri. Itse olin ainakin vain väsynyt ja v*ttuuntunut sunnuntain ja maanantain. Toki oli mukavaa syödä herkkuja, mutta ainakaan noilla määrillä ei tuntunut normaalin herkuttelun kanssa olevan mitään tekemistä. Ylensyöntiin kyllästyneenä aloitin maanantaina syömään taas vaa´an kautta punniten puhtaampaa ruokaa. Kummasti se "orjallinen syöminen" vaikuttaa päivän rutiineihin ja jaksamiseen.

Painoa lähti siis noin 8-9 kiloa. Katselin toissapäivänä dieettiä edeltävät kuvat ja vertailin niitä tietysti dieetin loppuvaiheen kuviin. Hyvä, ettei sarveskalvot kärsinyt enempää, oli nimittäin sen verran karua katsottavaa. Vaikka sitä ei itseään niin kovin bulkkina koskaan olekaan pitänyt, niin vaikeeta noista vanhoista kuvista mitään lihaserottuvuuttkaa oli löytää :D Tämä kaikkihan piirtyy silmienne eteen kirkkaasti, joten eipä sitä surkuhupaisaa kuvamateriaalia tänne tarvitse laittaa;D Nyt on tarkoitus sitten kuuden viikon ajan treenata ja syödä niin, että kropan aineenvaihdunta saadaan käyntiin ja gramman lihaskasvu olisi mahdollinen ennen varsinaisen kisadieetin aloittamista. Treeniohjelmaa pitäisi suunnitella siis sen mukaisesti.

Tällä viikolla on siis kevennys, totaalilepoa ei kuitenkaan ole vaan teen neljä punttia, jotka eivät sisällä lehtienlukemistäytteisiä loitonnus ja lähennysliikkeitä vaan suht kovia treenejä.

Nyt on hyviä lentäviä lauseita taas lennellyt, tosin tällä kertaa muiden kuin omani suusta. Tiistaina kävin tekemässä vetävien treenin ja yksi nainen vei kesken vuoropariliikkeitteni toisen paikoistaNI ( koska salilla voi varata paikkoja ja tavallaan kun on maksanut kertamaksun, se oikeuttaa vaikka koko salin yksityiseen käyttöön). Kun kysyin häneltä tarvitsetko sitä paikkaa vielä hän vastasi: en, istuin vaan siinä. Kysyin "hattaako jos istun siinä välillä?" sitä varten ne penkit siellä kuitenkin ovat:D Eilen taas luokkatoverini keskusteli kouluunliittyvistä asioista koulun henkilökunnan kanssa ja heidän puheenaiheensa kääntyi jossain vaiheessa painon nousuun. Hetken asiasta keskusteltuaan tämä koulun henkilökuntaan kuuluva nainen kääntyi minuun ja sanois nauraen: älä näistä välitä, nää on vaan näitä naisten juttuja. Hmmmm.. joopa joo..ei kommentoitavaa:D

Ja sitten pientä vinkkiä kaikille kahvinmaustajille: kannattaa kokeilla cayennepippuria kahvissa.
Voin taata,että makuhermot kokevat mielenkiintoisen elämyksen, varsinkin jos kuvitteli kaataneensa sinne kanelia. Liian samanväriset mausteet ei sais olla samanlaisissa pusseissa. Aamulla voi tapahtua erehdyksiä.

Nyt tämän lappalaisen haskikoirakyyti suuntaa kohti keskustaa hakemaan kookosöjyä ja -jauhoa ja sitten valkeita pakaroita treenaamaan:)

(yllä oleva kuva uudelta vuodelta. Toisen voitto on toisen häviö. Vai mitä nimim.Aarre L.?)

*M*

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En voinut olla nauramatta tuota cayannepippuri-juttua kyyneleet silmissä (anteeksi)
ei oo todellista ja sun kanssa tuon kyllä uskoo todeksi.

Maaru

emr kirjoitti...

Ei se voitto vaan osallistuminen!
Nimim.naisten juttuja.

Hirmusesti sulta sitten painoo lähti,cool! ja kyllähän mä sen suuren muutoksen pääsin tosiaan itsekkin totemaan sunnuntaina :)!

map kirjoitti...

Emma: Joo..kyllähän se toppatakki paljasti kaiken oleellisen:D mutta kiitos..:)

Maaru:Vanhinkoja sattuu kenelle tahansa :D mutta hyvä jos pystyn antaan sulle ilonaiheiuta:D