Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Karjalanpiirakat jalkaan ja menoks!


Emmalla on taas kerran hienosti ajatus lentänyt ja luettuani aiemman tekstin, ei mieli enää ollutkaan niin synkkä. Kiitos siitä! Nimittäin heräsin tänäkin aamuna tuttuun tyylin aikaisin vaikka nukkumaan olin mennyt vasta tosi myöhään. Kolmen tunnin yöunien luoma olotila on jotain niin kaameeta: nälkä, ei nälkä, jano, ei jano, väsynyt, ärtynyt jne. Mutta koska unikaan ei yrittämisestä huolimattakaan tullut niin sit piti jotain yrittää tehdä, väsymyksestä huolimatta. Hyvä mieli oli taas kruunattu, mutta tosiaan onneks sitä on oppinu jotain miellekästä tekemistä kehittelemään ja pienistä asioista iloitsemaan, jottein sen turhautumisen kanssa tarvitse elää. Koulutöistä sanaakaan sanomatta..Niitä kun en opi ajoissa ikinä tekemään saati aloittamaan, eikä nyt ehdi opettelemaankaan. Ehkä joskus:)

Vaikka yrittääkin antaa aikaansaamottumuudelle edes jotain arvoa arvoa niin silti en pienintäkään arvoa jaksa antaa esim sille, että viime viikonloppuna kun luonani oli kuusi henkeä kylässä, emme saa bioroskista vietyä ulos ollenkaan. Sen roskiksen tilavuus saatiinkiin kaksinkertaiseksi. Lauskuus tosiaan kasaantuu. Ai niin ja taisi se lohen nahkakin reilun vuorokauden lojua pellillä keittiössä. Tästä en siis syytä kavereitani..vaan lähinnä tarkoitan sitä, että ennemminkin sitä välillä vaikka sopeutuu esim. sen lohen hajun kanssa elämiseen kuin että veisi sen heti pois lemuamasta..Roskien viem
inenhän kun tuottaa suurta vaivaa! Mutta ei siitä sen enempää :D

Treeniohjelmaa on tehty pari kertaa läpi ja hyvin tuntuu ohjelmakin toimivan.. Tältä viikolta vetävien treeni meni seuraavasti:

1.leuanveto avustettu (sias tulla omillakin jo!!!) 5*
2.Hammersoutu käsi kerrallaan 47,5kg 5*
3.T-tankosoutu4*
4.kulmasoutu tangolla rusettikahvalla 4* (2* rest pause)
5.Ylätalja rusettikahvalla 3* (3*rest pause)
6a.takaolat ristikkäsitaljassa5*
6b.hauiskääntö istuen yhtäaikaa 5*
7a.takaolat kp 4*
7b. polvihauis

Ja viikon ensimmäinen jalkarääkki:

1Hack-kyykky syvään koroke kantapäiden alla 60kg 5*
2.SJMV kp 30kg 5*
3.Jalkaprässi takareisipainotteisesti 4*

4.Pallokyykky 4*10 (2* rest pause)
5a kevennetty GHR selänojennuslaitteessa 4*

5b vatsat 4*

Pallokyykyn kohdalla alkaa virta jo loppumaan totaalisesti, mutta masokistin oireita omanneena ne saa suht hyvin tehtyä loppuun asti.

Pyörätiet alkaa oleen loistavassa kunnossa ja matkat taittuukin pyörän kanssa mukavasti..niin ja käsivarren lihaksia saakin sitten käyttä
ä urakalla kotona kun pesee pyöräilystä tulleita roiskejälkiä niin takista, repusta kuin housuista. Miksi irtolokarit ei estä edes puolia kuran lentämisestä!? Repun kun kotiin tullessani lasken maahan niin siinähän onkin sitten valmis hiekkalaatikko lattialla. Ja kun sen imurin ottaminen kaapista on NIIN vaikeeta... mun huone on siis aavikkoo tällä hetkellä ;D

Ja siten mautonta piristystä alkavaan viikkoon oheisella kuvalla. Eilen pidin synttärijuhlia 90-luvun teemoin. Kiitokset Emmalle vaan vyölaukun lainasta!:)


*M*

1 kommentti:

emr kirjoitti...

Ihana asu!! <3 ja mun tuntien tiedät että tässä ei kerrankin ollut sarkasmia :). Säästit kultsalle sen spice girls paidan??!