Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

"vedenkeittimellä kuuluu keittää vettä"


Oikein mahtavaa pääsiäistä..ihan sinne jokaisen peiton alle (novan mainoksen kuullet ymmärtävät lauseen "hauskuuden") Ikää rapsahti pitkänä perjantaina pikkusen lisää. Toivottavasti jotain viisauttakin kertyi mukana. Valitettavan usein joutuu vaan toteamaan, ettei vanhuus ja viisaus kulje käsi kädessä. Lahjaksi toivoin sitä ainakin hivenen lisää. Saimpa etelän tovereita viis kappaletta kyläilemään tänne KUOPIJOON ja sekös oli mukava lahja. Se, että sain heiltä jotain konkreettistakin, oli vain pientä plussaa....olen niiin pyyteetön ihminen;D Vaikka onkin nyt äärettömän pitkä plussakausi meneillään, niin paljon ylimääräisiä herkkuja ei suuhun tungeta, joten innokkaana leivoin muille, paitsi Emmalle, kakkua ja semmosta. Hauskoihin kotivideoihin olis saanut hyvää materiaalia noista mun ammattimaisista otteista. Kokkaustaidot kun rajoittuu lähinnä noihin omiin suht helposti valmistettaviin ruokiin. Muniakin onnistun keittään nimittäin 40 min.

Treenit menee seuraavanlaisesti tällä hetkellä: vetävät, työntävät, jalat, kädet, jalat. Elikä käsille vähän ekstraa. Perjantaina tein ensimmäisen kerran tuon käsitreenin

1a. kapea penkki
1b hauis vinopenkissä istunen
2a. ojentaja niskan takaa köydellä
2b. Polvihauis
3a. ojentaja taljassa vastaotteella
3b. hauis hammer +keskitetty hauskääntö
4.Viparit sivulle
5. Delt triad

treenivihosta olis vähän apua niin muistais noita sarjamääriä ja toistoja paremmin:D Jokatapauksessa tosi hyvä treeni! tuo viimeinen osia koostuu sivuvipareista, etuvipareista ja pystypunnerruksista. Jokaista liikettä 10-15 toistoa, reilun minuutin palautus kun kierto on tehty ja sen jälkeen sama homma uusiks kolme tai neljä kertaa. Näin yksinkertaista, mutta helvetin tuskasta. Jos ja kun toi täytys tehdä putkeen samoilla painoilla, on pikkasen revittävä tota voimaa jostain, varsinkin kun noissa mun olkapäissä ei ainakaan liiemmin tota voimaa oo..:D (tarkoitus ei ole kuitenkaan tehdä tota pelkästään avustavilla lihaksilla vaikka se oliskin kokonaisvaltaisempaa treeniä;D) Oon tän tyylistä olkapäätreeniä tehnyt ennekin, mutta tuo pystypunnerruksen tekeminen loppuun on jotain tosi raskasta..

Lauantaina Emma tuli aamuvirkkuna herättään mut salille ja treenattiin molemmat jalkoja. Tosin taas kerran omissa oloissamme. Tää on kuitenkin yksilöurheilua!!!

Jalat 2

1Etukyykky 60 kg 6*15
2.Jalkaprässi etureisipainotteisesti 150kg 5*15
3a. askelkyykky talgolla 4*
3b.reiden ojennus 35kg 4*
3c.reiden koukistus 25kg 4*
4.pohkeet istuen 20 sekunnin tauoilla 4*15-20
5.vatsat

Kohtuu kuluttava treeni! En oo vähään aikaan tehnyt etukyykkyä, varsinkaan pitkiä sarjamääriä, joten oli 60 kilonkin ylöspuskeminen jokseenkin työlästä!

Kokeilin muuten tänään tuota sosekeittoruokaa, mistä Emma aikaisemmin postasi. Suosittelen lämpimästi! Ihan sairaan hyvää ja täyttävää. Eikä vie kallisarvoista aikaakaan kuin 15 min (LIIKAA). Plussaa sapuska saa vielä ihan loistavasta väristä!

Videosta ei kommentoitavaa...olen jokseenkin sanaton...ja tosi motivoitunut;D

*M*

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan paras toi video!! :D

Jonna1983 kirjoitti...

Paljon onneat Muaritille! Oot ihan kaheli noiden jalkareenies kanssa. Muistahan pitää meidän läski-Miikasta huolta kun oon nyt viikot poissa :D

map kirjoitti...

Kiitos kiitos:) Niin..no toi kahelius ei ainakaan ole verrattavissa noihin mun tipunkoipiin..Tai ehkä se onkin suurin rajote niiden kasvamiselle:D Joo..siitä ei tarvii huolehtia. En ymmärrä vaan, miten se edes on niin lihava kun se räjäyttää ruokansakin aina sienille..hmmm..

emr kirjoitti...

sienille...:D

Sampe kirjoitti...

Hehe, mahtavat SANAT tuossa videossa xD

map kirjoitti...

tota maarit -suomi-maarit sanakirjaa tosiaan olis syytä kehitellä pidemmälle..xD