Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 10. toukokuuta 2010

100510

Aamutoimet, treeni, työt, kauppa, ruoka, jakso Sinkkuelämää, ruoka, lue kirjaa, nukkumaan. Ah, ihanat rutiinit on täällä taas viikonlopun jälkeen. Ja kerrankin tässä ei ollut sitä sarkasmia ;)

Tänään aamulla kävin tekemässä viimeisen EDT -session ennen dieetin alkua. Loppuviikko onkin sitten totaalilepoa, siitä voi seuraavan kerran haaveilla noin puolen vuoden kuluttua. Eli tässäkin osoitteessa alkaa projekti kropan näivetys, kisalavalle kun ajattelin tuohon lahden toiselle puolelle, ja nyt ei puhuta Suomenlahdesta.

Projektia odottaa ja siltä on kovat odotukset, veikkaan että aika menee kokonaisuudessa nopeasti ja kohta sitä jo ihmetelläänkin jälkimainingeissa. Vaikka varmasti niitä tunnilta tuntuvia minuuttejakin tulee vietettyä kasapäin.. Vaikka eipä tämä elämä kauheasti kertaheitolla muutu kun laitetaan kiristelyt käyntiin, ihan joka päivä kuitenkin tulee joka suupala käytettyä vaa'an kautta, ei siis pitäisi pahempia shokkiefektejä tulla!
Kroppa on pysynyt tämän treenijakson kiitettävän terveeenä, ottaen huomioon ne huoltoon käyttämättömät minuutit, ikuinen itkuvirsi. Viime viikolla rullailin jalkoja ja selkää yhtenä päivänä, ja tuntuihan siellä olevan kasapäin kaikenlaisia kuonapalleroita kertyneenä, tuota sessiota en siis lähtisi kuvailemaan ruusuilla tanssimiseksi!!

Ruokavalioon otin uuden aineksen nimeltä taatelit, joita löytyy luomuna tuosta läheisestä Ekolo -liikkeestä. Koitan modata ruokavalion tukemaan mahdollisimman stressitöntä arkielämää, eli toisinsanoen vähennä ruoka-aineita jotka vaativat valmistamista, tai siirrän sellaiset syötäväksi esimerkiksi iltaan, kun voin hetken viettää oman nyrkin ja hellan välissä. Taateleiden pitäisi muutenkin olla suhteellisen ravinnerikasta tavaraa, ja vähintäänkin edes kaloririkasta ;)

Tuleva puolivuotinen nostaa kaikenlaisia ajatuksia pintaan, mutta olen valmis ottamaan kaikki projektin tuomat kokemukset vastaan, ja olen satavarma että tällä ei voi olla mitään muuta kuin viisastava vaikutus! Eihän?!

Loppuun vielä treeniklippi ala Marius G:


-E


1 kommentti:

Juhina kirjoitti...

Onnea Projektiisi... :)

tässä muutama pirteä blogilinkki...
paleota yms...


http://feedmepaleo.blogspot.com/

http://traininsanebc.blogspot.com/

http://uncomfortablemuch.blogspot.com/

http://jambysbigadventure.tumblr.com/

http://drwaynethemangoman.wordpress.com/

http://www.second-opinions.co.uk/cholesterol_myth_3.html