Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 22. toukokuuta 2010

230510

Rentoa Sunnuntaita!

Menneen viikon jumppailut sujui oikein mukavasti, aamulla 4 ylös ja siitä sitten pikkuhiljaa suunta kohti salia. Uudella ohjelmalla ja uusilla liikkeillä on lihaksiin tullut hieman treenien jälkeistä kipuiluakin, mukavaa pienissä määrin! Mm. myötäoteleuoilla sain taas ihan uuden tuntuman ALAlatseihin.

Oon jotenkin mieltänyt tuon otteen enemmän yläselkään ottavaksi, mutta tarkemmin miettien, saahan siinä hienon kaaren selkään. Sain noin 2 toistoa tehtyä, tässä siis hyvä syy vähän LAIHDUTTAA, pikalaihis 20 viikkoa.

Toinen juttu mikä varmasti  vaikutti selän, ja hauisten :), kipeytymiseen oli viime sunnuntain poseerausharjoitukset. Siinäpä haastava, mutta ehdottomasti mielenkiintoinen osa-alue tätä lajia!

Lauantaina olin jo ennalta päättänyt hoitaa kaikenlaisia asioita, kuten ostaa paljon ruokaa ja tehdä Wellmax -reissu. Siellä se Aikku hymyilevänä oli tiskin takana, olipa mukava nauttia teekupponen ja jauhaa niitä näitä :) Ostoslista oli (taas) pitkä ja lompakkoa kuihduttava, mutta kaikki tuotteet omasta mielestä ainakin tällä hetkellä tarpeellisia! SuperPumpit sain testattavaksi, Gasparin luomutuotantoa hhaah.

-E

ps. Maaritkin on elossa jos ihmettelette miksei mimmistä kuulu, sillä on vaan kesäkiireitä :)

Dog Diggy Dog Da-Dang Da-Dang Diggy Diggy Dog Diggy Dog Da-Dang Da-Dang Diggy Diggy

3 kommenttia:

map kirjoitti...

Ei oo sinänsä mahdollista mut just ton näköisiiä tuotteita sitä pitäis itsekin käydä ostamassa :D

emr kirjoitti...

Joo se lista on toooosi vaihteleva mitä tuolta kotiin kanniskelee :) vois vaan huikata ovelta "se tavallinen". Vähän niinku aina tossa lähipubissa kun meen rentoutuun.

map kirjoitti...

Se rentoutuminen on tärkeätä!!!:D