Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

perjantai 11. kesäkuuta 2010

110610

Ilta ilman päässä pyörivää aikataulua..tee eväät tee sitä ja tätä ja ole nukkumassa viimeistään sillon ja sillon. "Hieno kunniallinen työarki" jossa kiltisti itseään pyörittää, no enpä mene tuohon aiheeseen nyt tämän enempää, vaan totean että viikonlopun otan avosylin vastaan, kuten kuka tahansa meistä perus duunaajista?! Tulossa takuuvarmasti mahtavat pari päivää kun Turun juna tuo mulle pikku hoitolapsen huomenna ;).

Tänään on ollut tuplatreenipäivä, aamulla salijumppaa ja iltapäivällä mäkijuoksua intervalleina, joihin onneksi sain Ninnun vetoavuksi, 15 minuuttia meni melkein kuin siivillä Arabian (=kaupunginosa Helsingissä) puskissa. Kelikin oli mitä raikkain, tässä lookkia pyöräiltyäni kotiin;


Punttitreeni meni taas melko nopsaan, ja tunteella tietty, työntäviä, kukapa voisi kiukutella olkapäitä pumppaillessa, no minä ehkä lähempänä syksyä, mutta ei murehdita sitä vielä, eihän?! Punttitreenin päätteeksi teen tällä hetkellä 12 minuuttia kävelyä matolla, siinä tallustaessa aika ei todellakaan kulu siivillä, antipatiat on ehkä turhan suuret noita aerobisia laitteita kohtaan, heh. Nyt unille että jaksan olla mukava hoitotäti Maaritille ;).


-E

Ei kommentteja: