Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 17. kesäkuuta 2010

170610

Oot mitä suuhus tunget, suunnilleen.

Tänään aiheena mun ruokavalio paljastukset. Normaalit ruoka-aineet treenipäivältä. Joka päivä samaa settiä, kun on kalorit valmiiksi laskettu tietyillä ruu'illa. Joskus saatan vaihtaa esimerkiksi jonkun kasviksen aterialle, ei oikeastaan muuta sen villimpää! Nyt kiristellessä olen suunnitellut ruokailuja niin, että viikkojen edetessä ja nälän kasvaessa vaihdan joitakin energia pitoisia elintarvikkeita kevyempiin jolloin ruokamäärät kasvavat kun kalorit laskevat, ovelaa eikö! ;) Paljon paljon voisi vielä viilata (mm. syödä sitä salaattia enemmän) mutta onhan tässä vuosia aikaa. Ihanaa kun tämä elämäntyyli (harrastus?) tekee tulevaisuudestakin odottamisen arvoista, ei tarvitse pelätä silmäpusseja ja ryppyjä, kun odottaa vaan innolla kivisempää kuntoa kun estrogeenitasot laskee, heh, ja päätä täynnä tietoa ja kokemusta kropan toiminnasta.

Eräs ruokavaliota (ainakin mun) "rajoittava" tekijä on myös tämä täydellistä balanssiamme  häiritsevä työelämä (syntipukki kaikkeen nro.1 hahah). Tauot ovat niin lyhyet ettei siinä paria suullista enempää ehdi jauhaa kasviksia tai juureksia (Kauppalehteä selaillessa ettei tauollakaan unohdu se elämän prioriteetti numero uno [vähintään ainakin työnantajan]) siten että ruuan pureskelisi edes puoliksi kunnolla jotta edes se puolikas siitä ehkä imeytyisi jonnekkin, tarkoituksena kun olisi ravita itseään, ei aiheuttaa lisästressiä kropalle nielaisemalla kokonaista parsaa kymmenen minuutin sekuntikellolla ajoitettavalla tauolla. Nykyihmisen kiireisiä tarpeita siis vastaavatkin parhaiten valmiiksi sulatetut (valmiiksi oksennetut) einekset, tai jos haluaa syödä terveellisesti eikä todellakaan mitään eineksiä niin voi laittaa mikroon vaikka eloveenan minuuttipuuuron.

Mutta jottei menetetä kaikkia lukijoita ja eloveenaa sponnsimahdollisuutena niin siihen mun ruokalistaan, grammamääriä en laita, pidetään jotain salaisuutena. ;)

1. Taateleita, Douple Pro -heraa, raakakaakao, maca, pellavansiemenrouhe, glutamiini. Suolaa. Jotakin hyvää piristävää teetä ja Steviaa makeuttamaan. Ennen jumppaamista EsaProta.
(-Treeni)
2. Palautusjuoma; isolaatti heraa, tauriinia, glutamiinia, macaa, kreatiinia, beta-alaniinia, viherjauheita. Suolaa.
3. Taateleita ja jauhelihaa, EsaProta. Vitamiineja ja vähän omegaa.
4. Kananmunaa, parsaa
5. Kananmunaa, parsaa
6. Kananmunaa, puolukkaa (syön töissä vain K:lla tai P:llä alkavia ruokia. Mmm uskoitko!)
- Töissä myös vitamiineja ja omegoita lisää. Suolaa suoraan kämmeneltä, paljon. Ja teetä tilanteen salliessa, suosittelen Yogi teen Womens Energyä vaikka juomaveteen liotettuna.
7a. Kidneypapuja, tomaattia, bataattia.
7b. Douple Pro -heraa, omegaa. Pinaattia ja sitruunaa. Emäsjauhetta. Jotakin rauhoittavaa teetä.

Maarit; ensi viikolla näihin maisemiin ;)


-E


2 kommenttia:

map kirjoitti...

Onko tuokaan nyt mitään ruokaa sit enää...taidat Kaupitella Pisteitä etukäteen JOLTAIN:D

Tuota sitsuunalla maistettua vettä menee itsella litra kaupalla töissä joskus pari tippaa steviaa mukaan niin avot:) vaikka tarjolla oliskin sitä LIHGT colaa yllin kyllin..Näin EHKÄ parempi.. yogi teet ovat kyllä todella hyviä ja täytyykin ostaa niitä töihin..vaikka siis siellä sais tota yellow labelia..ILMASEKS:D en tällä kommentilla hae sitä, että mulla on töissä vapaammat kädet tehdä asioita vaan "päivittelen" niitä työsuhde-ETUJA, joita jätän työpaikallani käyttämättä.. Toki siellä on tarjolla keholle ja mielelle ERITTÄIN ravitsevaa sapuskaa...mutta ei siitä sen enempää...odotan sitä dramaattista päivää kun unohdan eväät kotiin:D Onhan siellä sitä salaattia yms yms...mut...you know...

Noihin tunnelmiin tosiaan..Harmoniaa etsimään..kesä kun tuolla oltais niin eipä tosta kuvasta meitä kovin helposti varmaan löytäis:D "syödään 6000 kaloria päivässä ja silti LAIHDUTAAN" xD

map kirjoitti...

Siis L-I-G-H-T!!!!