Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Päivitys...

Jahas..viimeksi kun ehdin kehumaan tuota suht pientä treenimäärää ja energian rikkautta niin kostautuihan tuo saman tien:D Nyt kun alkoi koulu eli kuluttavaa työtä ei enää ole, joten treeneihin ja ruokavalioon tuli samalla muutoksia..Paljon tulikin. Eli ketolla mennään tällä hetkellä ja treenien määrä lisääntyi roimasti. Lihashuollot päälle ja posettelut niin päivän tunnit on käytetty tehokkaasti. Koulussa käydään sitten lepäämässä..pääsääntöisesti. Prodet tulee vanhasta tottumuksesta kalkkunasta, punaisesta lihasta ja kanamunista ja rasvat mm. avokadosta, kookosöljystä, parapähkinöistä, tietty munan keltuaisesta ja omegoista..How simple! Pienet hiilarimäärät täyttyy toistaiseksi kasviksista, macasta, viherjauheesta ja raaskimpa vielä raakakaakaosta ottaa kaloreita muutaman gramman verran. Pian varmasti täytyy pohtia kuinka kauan uskallan energiani ottaa noista superfoodeista kun vatsa kaipais täytettäkin välillä:)

Viikonloppuna siis äiti ja kaverini tulivat noutamaan mut ja kaikki kesällä VÄLTTÄMÄTTÖMÄT tavarat Turusta. Tavaraa oli siis yksi farmariautollinen.. En ymmärrä mitä oon mahdannu kelata päässäni kun pakkailin kesän kamoja kasaan! Joka tapauksessa Kuopiossa odotti uusi koti täynnä pahvilaatikoita. Kortisolitasot saatiin siis onneksi nostettua taas mukaviin korkeuksiin. Mahtui viikonloppuun onneksi muutakin kuin laatikoiden purkua ja treeniä, nimittäin PIIPAHDIMME asuntomessuilla. Se vasta kävikin kovasta urheilusuorituksesta ja henkisen kantin testistä. Samalla reissulla siis suoritettu sata porrastreenit ja intervallit! Se ihmispaljous ja jonotus noihin pienen bubjetin asuntoihin oli jokseenkin helvettiä. Tämä kaikki höystettyna turhautuneilla lapsilla, joita messuilla oli IHAN liikaaa..Kuka ottaa pieniä lapsia mukaan asuntomessuille? Kaikesta päätellen aivan liian moni!! Ohessa kuva mun opiskelija-asuntoni terassilta..älkää antako taustalla olevien ihmisten hämätä. Kela tukee meitä nykyään tosi hyvin!;)

Tänään on ensimmäinen OIKEASTI niukkakalorinen päivä ja energiatasot ovat sen mukaiset, vaikka ajatuksissa teen tämän varmasti hankalemmaksi mitä se todellisuudessa onkaan. Laitankin pienet energiavarannot lihashuoltoon ja jätän tämän syvällisemmän ajatustyön toiselle kerralle!


*M*

Ei kommentteja: