Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Pakkausta ja Day 1 @ Cobenhagen!

Perjantai 13. no eih vaan, 3.9.
The pakkauspäivän. Mun ja tiimikaverini Annen kortisolitasot taisi perjantaina hipoa ihan uusia lukemia, kun molemmat pakersi omissa kämpissään pakkauksen parissa. Itselleni sattui tuolle päivälle kahtia jaettu jalkatreenipäivä, eli tarkemmin sanottuna kaksi jalkatreeniä. Jumpat sai uuden käänteen kun vaihdettiin nyt ketolta pois. Pakersin jalkatreenit pois alta iltapäivään mennessä, ja kaikki muu aika menikin ravatessa kämppää edes takaisin (ja tankatessa, ne kalorit tuli tarpeeseen!). Kaisa tuli vielä yökylään Helsingin reissunsa alkajaisiksi, ja Kaisan rimpsauttaessa ovikelloa olin jo niin valmista kauraa. Molemmat otettiin aimo-annokset erilaisia magnesium valmisteita hyvän unen saamiseksi ja itse nukuin ainakin tilanteeseen nähden sairaan hyvin. Kyseessä olivat siis MegaRelax sekä Poliquin sarjan magnesium -geeli, joka laitetaan suoraan iholle (Kaisaa lainatakseni: jos vatsassa ei kaikki parhain päin, niin tuo on loistava valinta koska se ei imeydy vatsan kautta ollenkaan, eli pääse ihan oikeasti töihin siellä elimistössä).
Lauantai 4.9. Day 1 @ Copenhagen

Kello soi puoli viideltä, ehdin muutaman sanasen vaihtaa Kaisan kanssa, vaatettaa, syödä parit munat (dopamiimit heti hyrräämään!) ja ampaista lentokentälle vievään bussiin. Unta olisi, siis makoisaa unta, riittänyt vielä moneksi tunniksi...
Kentältä löysinkin heti Annen, matkustusrutiinit hoidettuamme koneeseen pääsimme puoli 8 maissa, ja perillä Köpiksessä olimme sitten 9 aikaan. Ja täällähän kello oli tuolloin täkäläistä aikaa vasta 8, eli ”varastettiin” noin tunti lisää päiväämme! Sää oli todella hieno, aurinko paistoi muttei tukahtanut, syystuuli oli saapunut myös Köpikseen, tai sitten vain tämän dieettaajan omaan maailmaan..? Anne ainakin valitteli kuumuutta. Muutaman kirosanan jälkeen saatiin raahattua itsemme ja nyssykkämme Danhostellille jossa oli tarkoitus hoitaa prinsessaunet ja ruokahuolto. Kuvassa näkymä huoneen ikkunasta, menettelee. ;)

Uuvuttavan matkan jälkeen lepäiltiin huoneessa tovinen, ja aamupäivästä lähdettiin reissulle joiden päämäränä oli löytää a. Padeia Gym (kurssipaikka ja treenimesta) ja b. Ruokakauppa. Ei muuta kuin joen toiselle puolelle, hortoilua kymmenisen minuuttia, ja vihdoin viimein löydettiin Padeija hieman sivuisemmalta kujalta. Ensimmäiset fiilikset oli että tässä mestassa on fiilistä, ja ensitunnelmat osoittautuivat ihan oikeiksi. Sali sijaitsee vanhassa tehdas tms. rakennuksessa, paikat oli juuri coolin HC:t mutta vähän sellaista siistiä lounge juttua sinne oli tuotu laittamalla oleskelu laveri/sohva tilan nurkkaan (en osaa tuon kuvaavammin käyttää sisustus termejä..). Salin varustelu oli selkeä, ei vipuvarsilaitteita, käsipainot, penkit, tangot, that's it. Kyseessä on Crossfit mesta joten tilaa sellaiselle treenille oli varattu reilusti, oikeastaan suurimmaksi osaksi, itsehän olen vaan junttibodaaja enkä ymmärrä sellaista touhusta tuon taivaallista tai helvetillistä. Sentään hieman luovuutta osoitin kehittelemällä pystypunnerruskoneelle variaation tuollaisella kuvassa näkyvällä kokoonpanolla! Molemmat sai vedettyä hyvät jumpat ja kesken treenin itse Charles Poliquin, joka siis on kurssin pitäjä ja koko systeemin kehittäjä, saapui itsekkin mestoja tarkastamaan, ja hän tulikin esittäytymään, hyvin oli Kaisa promonnut Suomi tyttöjä Halmstadissa. ;)

Treenin jälkeen suunnattiin ruoka-ostoksille, lähimarket sijaitsikin noin 30 askeleen päässä salin ovesta, todella uuvuttavaa hei! :D (ja tuosta hostellille alle kilometri matkaa, melkoisen kompaktia). Kaupasta löytyi samat tutut turvalliset tuotteet kuin kotoa, eli hyvin mielin uskaltaa lähteä ulkomaillekkin viettämään kuihdutus aikoja.. samalla tavalla se ruoka täällä kannetaan ”kotiin” ja yhtä hyvin lihat paistuu meren tuollakin puolella. ;) Ilta menikin valmistellessa kanoja ja kiehutellessa kananmunia. Kaiken kaikkiaan siis ensimmäinen päivä sujui loistavasti ja hyvissä, leppoisissa tunnelmissa! Kivaa olla vihdoin pelipaikoilla. Varsinainen opiskelu alkaakin heti sunnuntaina.
 
-EMMA
 

Ei kommentteja: