Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

*Tähän huutomerkkejä ja hymiöitä*

Heippa! Mulla alkaa olla matkakuumetta! Oon törkeän innoissani tulevasta koulutuspätkästä Köpiksessä! Olen innoissani kurkkinut netissä salin sivuja jolla koulutus pidetään, näyttää hyvältä.  Ja hostellista löytyy vieraskeittiö, ja sieltä saa mun ymmärryksen mukaan vaikka "vuokrata" polkupyörän! Sää näyttäisi olevan melko samanlainen kun täällä lintukodossa.

Kotona aika kuluu nyt siihen että  miettii onko kaikki käytännön asiat hoidettuna, koska palaamme Lappeenrannan kisaviikon maanantaina, eipä ehdi omia seiniä tuijotella liikoja ennen ensimmäistä kisakoitosta. :) Ja tämän kaiken loistokkuuden lisäksi saatiin vielä mahdollisuus jatkaa Biosignature koulutuksen jälkeen viikonlopun yli PICP 1 kurssilla! eli siksi paluu vasta maanantaina, eli nopealla laskutoimituksella 3-4 lisäpäivää Köpiksessä!

Lappeenrannan karsinnoissa onkin mun tietojen mukaan enää kolmen tytön rivi classicissa, tietysti olisin toivonut täydempää line-uppia jo tuonne, olisi saanut kunnon harjoitusta Expon kisaa varten. Toisaalta oman harjoituksen kannalta on tietysti tärkeintä olla Itse paikalla, eikö. ;) Vaikea tosiaan hiffita että tässä ollaan jo 6 weeks out pääkisasta. Omasta kunnosta en ensikertalaisena osaa oikein sanoa mitään, takapuoli pitää läskinsä visusti, jos jostain edes tässä elämässä voi olla varma niin siitä, hhehe, positiivinen ajattelu ;).

Muiden blogeista olen kurkkinut että kylmyys on saapunut monen laihiskuurilaisen kotiin ja työpaikoille, samoin täällä, aamulla salimatkalle varustaudutaan karva-fleecellä, core-takilla, kaulaliinalla, tuplahousuilla, pipolla ja hanskoilla. Kylmää vastaan on onneksi huomattavasti helpompi taistella kuin piinaavaa hellettä!

Koulutusmatka siis lähestyy huimaa vauhtia. Varmasti hetkinen menee suomeen palatessa ihan vaan prosessoiden ja mieleen palautellen kurssin antia, ja tietty valmistautuessa kisaan! Ja blogia toki koitetaan päivitellä reissun päällä, suuret on ainakin suunnitelmat, saa nähdä miten rättipoikki siellä ollaan, nyt halkean innostuneisuudesta, joten se on moro :)))
-EMMA

ps. Kuvaton tylsä postaus, no pistetään joku motivaatiokuva, Lenda toimii aina. ;)


1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoselta toi koulutus.. toihan on hyvä, että pääsee vähän muualle vaihteeksi ajatukset ei oo ihan 24/7 dieetissä, ainakaan samalla tapaa kuin himassa ollessa :)

Tsemppiä!