Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 19. lokakuuta 2010

6 days out

Mikäs blogi tämä on kun ei tule mitään kunnon kuntokuvia tytöistä?! vielä on 4 tehokasta päivää aikaa korjata tilanne, heh. Eli tässä sunnuntaina posetreenin lomassa tyhjästä kropasta napsaistu kuva, eli 6 days out.

Fiilikset ihan mukiinmenevät, tai sanotaanko että vaihtelevat, loppuviikkoa kohden varmasti alkaa väsy painaa, mutta tosiaan naurettavan lyhyt aika enää tätä prokkista jäljellä, tosin tarkka ruokavalio jatkuu myös lauantain jälkeen jos se jotakuta kiinnostaa, pehmeä lasku, tai kova, miten sen nyt ottaa ;) Mutta tietty henkinen paine helpottaa, mutta eiköhän ne uudet "paineiden" aihiot löydy tilalle..! Ihan kaikkia ikävän näköisiä valkoisia kirjekuoria ei ole välttämättä jaksanut availla lähiaikoina....jos niihin sitten paneutuisi edes muutamaksi minuutiksi ensi viikolla, ja monta kirjaa ja kansiota odottaa opiskelijaansa, jau.

-Emma

Pakko laittaa tämä biisi tällä kertaa, ihan kylmät väreet menee kun tulee kaikki teiniaikaiset muistot mieleen, ja onhan toi kova biisi edelleen vaikka nykyään melko erityylistä musiikkia tulee kuunneltua..

3 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

siellähän näyttää tyttö kiristyneen entisestään! Go girls!

Satu kirjoitti...

No oot todella kiristynyt! Vau:)

emr kirjoitti...

Heipsan tyttöset, nesteet nesteet, en edes aloita tätä tarinaa.. :D mutta kiitos positiivisista kommenteista! Hienoa että saatiin mahis jatkaa PeeäMmiin ja päästään testaamaan vielä yhtä tapaa "viimeistellä", kolmet kisat ekana kisavuotena on aikas siisti juttu!