Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 13. tammikuuta 2011

130111

Aijaij nyt on taas rinta auki ja henki kulkee, kiitos Johannan hieronnan! Vielä kun omat ajatuksetkin saavuttaisi saman euforisen olotilan joka kroppaan jää hieronnan jälkeen. Nyt jos yrittää kirjoittaa mitään, tulee tekstistä helposti kovin surumielisen kuuloista, enkä haluaisi kuulostaa siltä koska mun elämä on juuri nyt aikas mageeta, tai vähintäänkin rentoa suoraan sanottuna, mutta kun yksi (itselleni) suuri ja merkitsevä (ehkä liiankin?) asia heittää häränpyllyä, se voi olla tietysti merkitsevää päivän fiiliksien kokonaiskuvassa.

Olen monesti maininnut kavereille miten puuduttavaa se on kun Ruoka pyörii mielessäni näinä aikoina 24/7. Ja se ilon tunne kun tajuaa että "Hei Mä en ole hetkeen "muistanut" ajatella ruokaa!" on kyllä kantava, ehkä se normaali balanssi löytyy pian, eli syön elääkseni, en elä syödäkseni! :)


"Niin nää pandathan on raakasuklaata?!"

Treenirintamalla pidetään volyymia yllä, painotetaan heikoimpia lihasryhmiä ja sellaista perussettiä, mutta juurikin tuo (melkein) päivittäinen "perussetti" on eliksiiriä mulle tällä hetkellä, pysyy hormoonit kehossa jotenkin tasapainossa ja sitä myöden hymykin suupielissä :).
Teemu toivoi lisää treeniasioita tänne blogiin (ymmärrän jos ruuasta jauhaminen alkaa pikkuhiljaa puuduttaa, hheh), laitampa vaikka esimerkiksi tämän päivän selkätreenini, pohkeet kylkiäisinä;
 
13.1.2011
1. Avustetut leuanvedot, kapea kahva x4 - Pohkeet istuen
2. Tuettu t-soutu laitteessa x4 -Pohkeet istuen
3. Ylävetokone, vastaotteella x4 - Pohkeet istuen
4. Pull over köydellä - Köysiveto latseille x4
5. Alatalja, myötäote kapeahko x2
6. Alatalja, vastaote x3
 
Ylävetokonetta ja alataljaa ekoja kertoja vastaotteella, tuntui hyvälle. Nyt kun on "saanut" fyllinkiä "vähän" lisää niin alkaa voimatasotkin palautumaan, on nähkääs tukea kropassa riuhtoa menemään, ei sillä että mä vahva olisin edelleenkään.

Optimal Performancella starttasi Oikotie Optimaaliin -ryhmä, jossa on mukana monta pysyvästä elämäntapamuutoksesta haaveilevaa (ja sen takuulla saavuttavaa!) tyyppiä, kiitos teille kaikille, kannustatte omalla kunnianhimoisella esimerkillänne myös minua astumaan (takaisin) oikeille, omille poluille ;)!

Ja sitten mun pitää mainita ehkäpä mun ykkösidolista tällä hetkellä, oma Äitini on vihdoin jo viime vuoden lopusta alkaen alkanut tekemään todella hienoja muutoksia ruokavalioonsa ja olo on kuulemma todellakin huomattavasti parantunut uusilla evästyksillä! Ja kyllä muutos ainakin minun silmääni jo näkyykin. Aamun paahtoleivät on vaihtunut munakkaisiin, raejuustoon, pähkinöihin jne, sekä työpaikan kahvitilan pullapitkot ja irtokarkkipussit on jäänyt rauhaan yhä usempana päivänä kun Äiti syö eväänä vaikkapa naudan leikkeleitä ja vihanneksia sekä hedelmiä tai muuta terveellistä perusruokaa. Kaiken tämän lisäksi Äiti reippailee lenkin usemman kerran viikkoon. Olen niin ylpeä että halkean! :)

-Emma

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Aaaww, mikä teksti Emma! Mäkin oon ylpeä sun äidistä. Vähän mahtavaa. Kyllä sä saat kirjoittaa tänne surumielistäkin tekstiä, kyllä lukijat sen kestävät:) Ja kiva, kun päivität treeneistä, tosin mä luen mielelläni noista taisteluista mielen ja ruoan välillä, ne kun ei yhtään kolahda omaan nilkkaan ;)