Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Töölö gym, EDT & BCAA

Emma täs moi.

Töölö Gym:in jalkapuolta (siellä labyrintissa joo on erillinen jalkalaitepuoli) on usein kehuttu hyväksi. Eihän se auttanut kuin käydä testaamassa?! Laitevalikoima oli erinomainen, löytyi kaikennäköistä vipuvarsi hackkia ja prässiä, smithejä, varmaan 50 ojennus ja koukistuslaitetta jne. Ja totta piti huhu jalkatreenipuolen hiljaisuudesta, paljon suuremman kulutuksen alaisena taitaa ko. salilla olla nuo showlihas pumppailuun tarkoitetut vermeet (ei sillä ettei tässä itse semmoisia tarvitsisi!!!) . ;)

Töölössä sitten tein erilaisen jalkatreenin kuin mitä olin lapulle tässä ohjelmassa suunnitellut. Tälläisillä salivierailuilla on hauska kokeilla kaikkia vermeitä joita ei normaalisti pääse tekemään, ei sillä ettenkö muuten soveltaisi treenejä mieleni mukaan... Aloitettiin vipuvarsiprässillä (Cybex), varsin mukava laite, liikerata vähän normaalia "kaarevampi". Toisena liikkeenä myös jonkinnäköinen vipuvarsiprässi (David), jossa kelkka liikkui vaakatasossa, tein tässä yhdelle jalalle kerrallaan. Kolmanneksi "vaijerihackkia" etureisille ja takareisille koukistukset maaten, laitteessa jossa ehkä normaalia suurempi kulma lantion kohdalla. Loppuun siellä 50 toiston donkey-pohje sarja, pienen pienillä hengenvedoilla.

Myös EDT kokeilu on jatkunut. Viime kerrasta "fiksuuntuneena" otin isommat painot käyttöön. Vielä olisi saanut ensimmäisissä liikkeissä ottaa pykälän isommat, mutta jälkimmäisessä liikeparissa onnistuin jo melko hyvin.

1. Hauis,KP,seisten / Ranskalainen KP,istuen
2. "Polvihaba" / Kick bäkki
3. TO ylävetokoneesta / Vatsaliike jumppapallolla
4. Vatsarutistuskone / Jalkojen nostot

Olen ottanut käyttöön nyt BCAA:n. Niille joille BCAA ei sano mitään niin selvennykseksi; "aminohappovalmiste joka stimuloi proteiinisynteesiä ja nopeuttaa palautumista." Niille joiden tiedonjano ei vielä sammunut niin tästä lisää. Haluan ainakin uskoa positiivisiin vaikutuksiin ja ihan kuin pikkusen enemmän pukkaisi hikeä treenatessa? Vaikkei tuollaista vaikutusta ainakaan, kai, tuoteselosteessa mainita.
Loppuun asiayhteyteen kuulumaton kuva Helsingin kaduilta blogin väritykseksi;
E


Ei kommentteja: