Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 4. elokuuta 2009

5. päivä, RP, X-frame

Aamu. Kahvia & blogikierros..pyykkitupa..neljä kananmunaa. Seuraavaksi vois koittaa vetreyttää noita pohkeita jotka on ottanut itseensä viime treenistä. Tein yhden ainoon sarjan aasipohkeita, niin sanotusti rest pausena 50 toistoa muistaakseni. Toimii.

"Rest/pause- tai levähdystekniikassa pidetään 5-15 sekunnin tauko joko joka toiston välissä tai kun osasarjan positiivinen loppu on saavutettu, esim. 5 toistoa ja tauko, jälleen 5 toistoa ja tauko jne. Näin voidaan käyttää maksimivastusta tai vastusta, joka on hyvin lähellä maksimia. Kyseinen tekniikka mahdollistaa näin kokonaisuudessaan useamman toiston samalla vastuksella. Rest/pause-tekniikkaa voidaan käyttää myös pitkissä sarjoissa kun maitohapon kertyminen lihakseen estää sarjan jatkamisen (esim. pohkeet). Tällöin levätään muutama sekunti lihasta ravistellen ja jatketaan jälleen sarjaa niin monella toistolla kuin pystytään. Tämä voidaan toistaa kunnes ei enää yhtään toistoa pystytä suorittamaan. Varsinkin maksimipainoja käytettäessä on syytä käyttää varmistajaa." (http://hermis.wordpress.com/298/harjoittelu/erikoistekniikat/

Kuvassa Isabelle Turell, tsiikatkaa "ex-freimi"!!

- E

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HYvä, hyvä tytsyt! Tätäon ollut kiva lukea, kun te molemmat kirjottelette! :)

map kirjoitti...

kiitos nunnu! Kiva kuulla!:) Pyritään pitääään kuitenkin tää tiukkana asiapitoisena blogina kuten voit varmasti kuvitella...:D ja kivaa luettavaa sunkin blogis on! stemppii treeneihin!!

emr kirjoitti...

tänks juu Ninnu, toivottavasti joku päivä päästää johki yhes ;);)

nimim. mutkia matkassa

Ninnu kirjoitti...

Maarit, sori! Mä en usko sua yhtään, kun sanot et aiot pitää juttus asiapitoisena! :D hahhaaa

(varsinkin, kun oot näköjään ristinyt mut "nunnunks"! :D )