Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

maanantai 3. elokuuta 2009

Tänään täällä Turussa on nautittu auringonpaisteesta ja tärkeimpänä tästä vapaa-ajasta. LAATUAIKAA!! Vinkki kaikille kahvinystäville (joihin me löyhästi kuulutaan..) ; take away pillillä, toimiii!


Käytiin kaupungilla Caf'e' Brahessa salaatilla, lohta ja katkarapuja. Siitä sitten Inttersporttiin (kun siellä ei muuten saa tarpeeksi aikaa viettää!) ostoksille ja siitä noille ed mainituille ja kuvatuille kahveille. Kahveen jälkeen muutaman metrin päähän kauppahalliin josta mukaan tarttui uusi teemaku Roobois Chai! Mausteena kardemummaa, vaniljaa, kookosta, mustapippuria ja chiliä. Muutaman kupin kokemuksella voi sanoa että vallan loistavaa tavaraa, viisi tähteä =).

Viimeisenä etappina kaupunkikierroksella oli Wellmax fitnesstown. Maaritille tarttui matkaan Gasparin Pump+ ja ISS:n super vitamin pak. Maarit lupaa näistä jonkinlaisia käyttäjäkokemuksia tänne blogiin laittaa tulevaisuudessa. Emmalle matkaan lähti MSM:ää, sitä jo muutaman vuoden käyttökokemuksella me molemmat suositellaan kaikille nivelongelmista kärsivilla tai/ja niitä pelkääville, supertuote!

Ja sitten sinne salille. Maaritilla jalat ja vatsat, Emmalla kädet, pohkeet ja vähän takaOLKIA. Treenattiin aika omissa oloissamme napit korvilla mutta treenin jälkeen sitten tuttuun tapaan hyvää läppää venyttelyn lomassa. Ja tuttuun tapaan siis hyvää läppää, ei tuttuun tapaan venyttelyä...

Salilta lähtiessä "aurinko paistaa ja vettä sattaa", mutta se ei haittaa kun on pukeutunut oikein, ja tortillat siintää silmissä?!
- E & M

4 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Moi tytskät!

Huippuhyvä idea pitää blogia kahden ihmisen voimin! Tulee juttua vähän eri kulmista ja erilaisilta (mutta silti samanlaisilta?) ihmisiltä. Pääsi heti mun blogilistaan :D

Thierry (Topmusclefeminin) kirjoitti...

Hi Maarit and Emma,

Wonderful blog. It is an pleasure to discover 2 athletes, who like train. I like it really. And I will follow your blog.

I wish you to reach your goals, and would be happy to know You, the 2 finish pretty girls.

Take Care, Train well.
Thierry
http://www.topmusclefeminin.com

emr kirjoitti...

Jonna; Terve! joo mekin tykättiin et vois olla hyvä idis, kiva et muutkin ajattelee niin =). Kai me aika samanlaisia ollaan, vai mitä Maarit ;)?? Ja hei kiitos paljon blogilista lisäyksestä! sunkin blogia lueskellaan päivittäin ;)!

Thierry; Hello and welcome! Thanks for attention :)!

map kirjoitti...

Todellakin..pelottavan samanlaisia ajatuksia välillä mut niiden kanssa on oppinu jo elämään..:D Tosiaan Jonna, mielenkiintoinen on toi sun blogis, jatka samaa rataa!:)

Thanks Thierry, nice comment!