Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 20. elokuuta 2009

"Elämä on liian lyhyt, jotta vain sulautuisi muiden joukkoon.."Lötköpötkö jumppaa

Tehtiin Ninnun kanssa kimppatreeninä pohkeet ja vatsat, aika löysää oli meininki, paitsi tuossa viimeisessä triplasarjassa alkoi jo olemaan treenaamisen tuntua.

1. Pohkeet prässissä
2. Pohkeet seisten, yhdellä jalalla
3a. jalannostot - 3b. vatsakone - 3c. selänojennus

ja lopuksi venyttelyä joka tekikin todella hyvää, siinä jutustelun lomassa. =)
LPG
Torstaina sitten koitti paljon odottamani LPG hoito Le Fysio teamilla. Lotta otti minut lämpimästi vastaan ja kertoili aluksi hoidosta, ja kaikkea muutakin tuli turistua. Ensimmäisenä puin päälleni sukkahousumaisen puvun, Lotta vitsaili tämän olevan hoidon vaikein toimenpide. Pukeuduttuani sukkaan kävin hoitopöydälle makoilemaan ja Lotta alkoi "imuroimaan" kehoa läpi, imuroinnilta se lähinnä tuntui, mutta varsin rentouttavalta! "Imuroinnin" jälkeen Lotta vaihtoi suulakkeen "taputtavaan" malliin ja taas kroppaa läpi.
45 minuuttia hoitoa takana ja todella rentoutunut olo. Hoito ei ollut niin kivulias kuin esim urheiluhieronta, joten voisin kuvitella sopivan esim hieman tulehdusaroille lihaksille oikein hyvin. Kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus ja menen varmasti jatkossakin, ja suosittelen kokeilemaan!
ProBody
Ostin uusimman ProBodyn itselleni ja täytyy ihan plokissakin kehaista että näkyy panostus lehden ulkoiseen antiin. Hyvät, laadukkaat (tarkkuus, värit ym) kuvat varsinkin! Plussaa vielä tuosta ProBody Female -palstasta, Anne Pietilän kirjoituksia lukee aina mielellään. (PS. Otsikkoni on lainattu ko, lehdessä olleesta Marius Graatrudin haastattelusta).
- E

Ei kommentteja: