Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 27. elokuuta 2009

Nyt ne kevennykset sitten on pidetty. Uuden treenijakson polkaisin käyntiin epävirallisella (??) koko kropan jumppaamisella maanantai aamuna, koska tiedossa oli pari päivää lepoa, vaikka juuri olin pitänyt kevennyksen, kauheeta kun kaikkea ei voi tehdä prikuulleen rutiinin omaisesti. ;)

Niin pienoinen lomareissu oli tiedossa joka hieman sotki sitten treenikuvioita, mutta eipä harmita, onhan noi aina todella antoisia. Paljon kivoja muistoja taas.


Keskiviikkona sitten punttia eli ei siihen tainnut tulla kuin yksi lepopäivä. Reissussa tuli tosiaan istuttua buffetissa ja ravintoloissa syöden, ei kovin kivikautista ruokaa. Ja olonhan voi jokainen arvata. Keskiviikkona salilla kroppa oli normaalia tukkoisempi ja "raskas", huomasi taas käytännössä miten hyödyllistä (PAKOLLISTA) ns. puhdas ja suunnitelmallinen ruokailu on tuon treenin kannalta. Keskiviikon treeninä EDT:tä käsille, jota vedän siis ainakin tämän "treeniplokin" vielä. Pikkuisen muuttelin liikkeitä, tai lähinnä niiden sijoittelua treenipäivissä, ensimmäisen EDT päivän liikkeet oli:


1a. Ranskalainen tangolla, maaten / 1b. Hauiskääntö seisten, KP
2a. Kick bäkki / 2b. "Polvihauis" (taljakääntö kyykyssä kyynerpäät tuettuna polviin"
3. Supersetti pohkeita istuen

Torstaina, eli tänään, eli tänäpä, jalkoja.

1. Etukyykky; 60kg/x, 70kg/5,4,4
2. Hack: 70kg+kelkka/6,6
3. Koukistukset maaten x5
4. Bulgaarialainen askelkyykky 17,5kg/käsi/6,6 per puoli
5. Uusi liike, jonka nimeä en tiedä, mutta alataljasta ns. veto niin että naru tulee jalkojen välistä...oli ihan jees! =)


- E

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hahaa, mitä kuvia! Ihan mahtavia! Mistä toi ylimmän kuvan takki on? Cool!

emr kirjoitti...

hih =)) se on sellanen ihan sikamakee kirppis missä se oli! olin tosi kahden vaiheilla et olisinko ostanu sen, mut si en ottanu, olis maksanutkin vaan jonkun 26 euroo! noi lasit ostin ;).