Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 2. elokuuta 2009

Spesialisaatio, Turku, Kahvi ja Kai.

EDT käsispesialisaatio (jouduin googlettamaan tuon sanan!!) sen kun jatkuu, juna kulkee jne. Vihdoin on löytynyt suht hyvät painot ja nyt voi sitten alkaa progressiivisesti niitä toistoja lisäämään. Rankkaahan se 15 minuuttia on vääntää mutta tahtoisin ainakin uskoa että kehitys on taattua. Tekemiseen uskominen on muutenkin erittäin tärkeää treenatessa, jos vaan poukkoilee treenistä toiseen kyseenalaistavat ajatukset päässä niin siitä ei tule mitään. Mihin mä pyrin tolla? en mihinkään, kaikkihan tuon jo tiesi. ;)

Kiinnostavempiin asioihin. Sattui muutama vapaapäivä ja kauan suunniteltu Turun visiitti saatiin toteutettua. Eilen ensin tapasin Maaritin ystävän Maaretin. Ja sehän on aina mahtavaa kun tapaa ihmisiä joilla on jokseenkin samanlaisia elämänarvoja jne, joten turha selittää enempää miten mukavaa ja mahtavaa oli tavata! :)

Sitten käytiin Maaritin kanssa "iltakävelyllä" katsomassa DBTL meininkiä. Kamalaa katsottavaahan se taas oli, nimim. raivoraittius jatkukoon. En nyt ala kattavammin esittämään mielipiteitä tuosta aiheesta. Aamu aloitettiin reippaasti kahvilla ja Herra Greenin uudella treenivideolla.

Tänään illalla tottakai luvassa treeniä ja sitten jotakin spesiaalia ruokaa, suunnitelmissa olisi tortillat joihin lähdenkin pian hakemaan aineksia, moikka!


-E

ps. Maaritilla on naama vauvaniholla ja saranat voideltu avokadoöljyllä (rypsiöljy ei ole kelvollista edes saranoiden öljyämiseen).

Ei kommentteja: