Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Heippa!!

Päivittelyä taas täältäkin suunnalta! Maanantaina treenailin jalat volyymilla

1.Hack-kyykky puoleen väliin 85kg+kelkka 15,15,14,13,13
2a.Yhden jalan prässi 80kg+kelkka 13,13,12,12
2b. Reiden ojennus 50kg 10,10,10,8
3.Askelkyykky Kp 18kg 18,16 ja muutama toisto perään ilman painoja


Salilta tosiaan puuttuu toi vaakahack, joka on mielestani erinomainen laite saada tuntumaa etureisiin, mutta tuo yhden jalan prässi toimii myös. Siihen liikkeeseen saa todella keskittyä, jotta sen saa tuntumaan etureisissä kunnolla. Takamus tuosta treenistä tuli myös tosi kipeeksi eli tulee vissiin "puristettua perseellä" aivan liikaa..hmm.. Jos en ole muistanut vielä mainita niin olen käyttänyt tämän tyylistä volyymi treeniä jaloille jo melko pitkän aikaa ja jalat ottaa tuota treeniä edelleen hyvin vastaan. Myös painot menee nousujohdanteisesti. Suosittelen kokeilemaan!:)

Tiistaina edessä oli taas lähes ikuisuudelta tuntuva treeni selkä, takaolat, takareidet

1.Maastaveto 90kg 7,8

2.Ylätalja lapiokahvalla 50kg 10,10,8
3.V-kulmasoutu 40gk7, 35kg 8,8
4.Alatalja leveä myötäote 45kg 15,12
5.Ylätalja klmiokahvalla 45kg 11,8
6.Takaolkapäät koneessa 15kg 12,12,12
7.Reiden koukistus istuen 20kg 12,12,10

8.SJMV yhdellä jalalla kp 15kg 13,12

Treeni tosiaan tuntu vievän voimia aikalailla ja palkkaria tuli juotua jo kesken treenin, mutta se antaa kumma
sti virtaa loppuille sarjoille. Tänään oli lepoa. Olen alkanut nyt polkemaan pyörällä noita koulu- ja salimatkoja pitääkseni tota aerobista kuntoa edes jollain tavalla yllä. Ongelmana on ainoastaan paluumatka, josta kaksi viimeistä kilometriä on melko jyrkkää ylämäkeä..tuntuis olevan aina palkkarin paikka kun pääsee kotiin. Tuo aerobinen kuntokaan ei tällä hetkellä todellakaan tunnu olevan vahvin puoleni..jos koskaan tulee sitä olemaankaan:)

Venytellään itsemme mukaviksi!!


*M*

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Heippa!

Toi volyymitreeni jaloille kuulostaa hyvältä. Sen sijaan sun selkä, takaolat + takareidet treeni ihan kidutukselta. Montako tuntia tollaseen treeniin oikein menee!?

Itse oon just ajatellut, että jätän ton prkl aerobisen tosi vähälle heti, kun saan tän dieetin johonkin malliin. Ihme juttu, että kaikki aerobiset treenit on aina jo valmiiksi vastenmielisiä, mutta salitreeni lähes yhtä mielekästä joka kerta. Ehkä mä en sen vuoksi ookaan alkanut triatlonistiksi (onkohan toi sana oikein?!).

Jonna1983 kirjoitti...

Tein itekin jossain vaiheessa samantyyppistä volyymitreeniä jaloille joka treenissä ja se oli aika toimiva! Treenipainoja sai nostaa koko ajan.

Aika hurjilla painoilla väännät tota salin hackia. Itelle jo 60 kiloo on yhtä tuskaa, mut mä teen sen kyl ihan pohjaan asti. Siks varmaan polvet onkin välillä niin paskana...

Olispa kiva joskus käydä vetämässä kimppatreeni!

map kirjoitti...

Moikka Jonna!! En oo pitkään aikaan tehnyt hackia alas asti mut varmasti kuule tippuis meikäläisen painot samantien..:D Joo toi treeni tuottaa vaan kauheeta tuskaa ennen kevyttä viikkoa kun niitä sarjoja tuntuu olevan miljoona..AINAKIN..

Siis ihmeessä treenataan joskus kimppatreeni... aikatauluja vaan kehiin.Varmasti saadaan se rauta nöyrtymään siellä salilla..;b

map kirjoitti...

Satu: Kyllä siihen välillä sitä aikaa uppoo ihan sairaasti..lyhemmillä palautuksilla se menee aika hyvässä ajassa läpi...Mut aina se minuutti ei riitä;D Mä en jaksais kans tota aerobista vääntää niin usein ellei se tulis tollai ns. hyötyliikuntana osaks..tosin noita intervallitreenejä olis ihan syytä ottaa joskus osaksi treenejä.

Tsemppiä treeneihin ja dieetin loppuun!!:)