Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

071009

Tiistai:Vetävät (yläkroppa), pohkeet
1a. T-soutu: 45kg+tanko/5,6,6,6,6 - 1b. Pohkeet vaakahackkissa x5
2a. Ylävetokone - 2b. Ylätalja v-kahvalla
-ei palautusta välissä
3a. Hauis KP vinopenkillä - 3b. Takaolat ylävetokoneella
4a. Hammerhauis KP - 4b. Kulmasoutu tangolla

T-soutu sujui mukavasti kun pistin vyön astetta tiukemmalle, jolloin se pysyi paremmin paikallaan, eikä lähtenyt omille teilleen alkuvaiheessa kun "noukkii" suoritusvälineitä maasta.

Jumpan jälkeen olikin sitten luksusta luvassa, LPG -hoitoa Le Fysio Team:lla! Imuroitiin selkää, niskaa ja kädet. Rentouttavan vaikutuksen niskassa huomasi kyllä heti, hyvä että sain ajan heti samana päivänä kun kysyin. Niska kiittää!
Suosittelen ;)

"Urheilufysioterapiassa LPG-systems imurullaustekniikalla voidaan vaikuttaa sekä terapeuttisella ja ennaltaehkäisevällä tavalla. Urheilijoille voidaan hoitoja antaa jännetulehduksien, revähdyksien hoidossa sekä haluttaessa nopeampaa palautumista raskaan suorituksen jälkeen...LPG takaa nopeat hoitotulokset lihaskrampeissa, revähdyksissä, jännetulehduksissa ja lihaskireydessä. On täysin mahdollista, että revähdysvamma paranee 7-10 vuorokaudessa. LPG-hoidon tehon ovat todenneet monet MM-tason urheilijat."

Loppuun kuva jutusta (jonka voisin joskus tännekkin kirjoittaa jos haluatte lukea..), jossa sain kunnian olla tuossa kesällä. Forssan Lehden "suunta huipulle" juttusarjassa, jossa esitellään nuoria urheilijoita. Uskomattoman hienoa että mut on nähty tämän jutun arvoisena urheilijana vaikkein ole ikinä kilpaillutkaan, todellakin motivoivaa jatkaa harrastusta, kohti ensimmäisiä kisoja (sitten joskus?!). Kiitos!Ja samoin, tämä Bodaus lehden juttu vuoden alussa!

-E


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoita ihmeessä se koko haastis tänne :)

Maaret

emr kirjoitti...

Vois ottaa oikein asiaks tässä joskus;)