Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

141009

Kylmä Kylmä Kylmä, aamulla peiton alta noustessa ihan jäässä, äkkiä jotain pitkää päälle, ja illalla suihkussa pitää rypeä se puolituntia ennen kuin voi harkitakkaan sieltä poistumista. Pipo ja hanskat on must (itseasiassa ollu jo kauan). Alkaa selvästi vilukissa -geenit näyttäytyä mussakin. Kuva viikonlopun suo maisemista.


Tiistai: Vetävät (yläkroppa), pohkeet
1a. V/T-tankosoutu - 1b. Pohkeet seisten
2a. Avustetut leuat, kapea hammer - 2b. Hammer hauiskääntö, KP
3. Kulmasoutu, vastaote
4a. Takao. ylävetokoneesta - 4b. Hauis vinopenkillä istuen, KP
5. Viparit x4 (lyhyet palautukset)
6. Yllytyshulluna pyramidisarja pohkeita vaakahackkissa


Tein pikkuisen erilaisen treenin mitä olen tässä pari viikkoa tehnyt, eli kapeeta hammerleukaa taas vähään aikaan. Sitten kulmasoudun tein omana liikkeenään, siinäkin olen yrittänyt hioa tekniikkaa siten että saisi suht ok painoilla vedettyä luonnollisesti. T-soudussa lisäsin painoja suunnitellusti ja olipas jo painavaa tuo 47,5kg+tanko, ensi viikolla koetan vedellä sillä sitten vaikka kutosia. Viimeisenä tein sitten, yllytettynä, pohkeita pyramidisarjana vaakahackissa. Melko ihmeellisiä fiiliksiä tuli jalkaosastoon sitä tehdessä, vaikea kuvailla, vähän kuin joku kaataisi ämpärillisen maitohappoa jalkoja pitkin tai jotakin..


Taas hirveä hinku suunnitella uutta treeniohjelmaa ja "pitäs pitäs" ajatukset vaeltelee päässä. Haluaisin ottaa mukaan enemmän ns. erikoistekniikoita, ei mitään viimeiseen avustettuun absoluuttiseen toistoon -tyyppistä settiä mutta jotakin, EDT tyyppistä. Miksi? no mm. siksi, että se parantaa kovasti keskittymistä treeniin. Jonkinlaista volyymisettiä tulee olemaan ensi ohjelmassa. Muutenkin ajattelin  muuttaa treenejä niinkin yksinkertaisella kikalla kuin pidemmät sarjat, että sinäänsäkin tulee volyymia lisää. Toki unohtamatta runttausta isommilla romuilla. Eiköös näistä ajatuksista jonkinlainen sekameteli kyhäelmä saada aikaan!

Sain juuri superhyvän vinkin hakea Sinkkuelämää -leffan makuunista, kun en ole sitä nähnyt, minkä leffan mä nyt olisin nähny??!
Edit. No niin kävin, oon niin ajantasalla!
E: Onko se Sinkkuelämää leffa jo DVD:llä?
Myyjä: Siis se ykkönen?
E: ?? niin siis se leffa
Myyjä: Joo, onhan se jo ollu tuolla kauan, täällä vanhojen osastossa!-E


Ei kommentteja: