Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

181009

Perjantai: Takareidet
1a. Bulgaaaaarialainen askelkyykky, 15kg KP - 1b. "Vetoliike" taljasta x4
2a. Prässi, 150kg- 2b. SJMV KP, 20kg x3
3. Koukistus, jalka kerrallaan, avustaen loppurutistukset x3
(-pari sarjaa 1 jalan SJMV)
4. Vatsoja, "soutu" ja jalkojen nostot telineessä

Pohjejumi on edelleen ihan kiitettävää luokkaa, heh. Eli taas yritin tehdä pidempiä sarjoja ja lyhyehköt palautukset, jumi ei haitannut treeniä yhtään, ihme sinänsä kun tuossakin oli noita venyttäviä liikkeitä, hyvä näin. Jos jollekin on vielä epäselvää mikä tuo bulgarialainen askelkyykky on: eli askelkyykky jossa taa'immainen jalka on penkin päällä, mainio liike! Ainakin takamus kasvaa jossei takareidet......

Kaikenlaisia kisauutisia on maailmalta kantautunut, elikkäs Naisten MM-kisat oli jossa suomen joukkueesta ei kukaan selviytynyt finaaleihin, sitten PM kisat Norjassa jossa suomen Jerry Ossi on vienyt sarjansa ja overallin! Nyt kuvia penkomaan, yksi hyvä saitti siihen on Hardcoreteam:n foorumit!. Olisikos nyt sunnuntaina motivaatiokuvien paikka? laitan tähän kokoelman Lenda Murray:ta. Kyseessä siis legendaarinen naiskehoilija jenkeistä, wikipedia kertoo:
"Lenda Murray (born February 22, 1962) is a champion female bodybuilder from the United States. She is the world's most successful female bodybuilder to date: an eight-time winner of the Ms. Olympia title, the highest achievement in professional female bodybuilding."Joka kerta nämä kuvat saa haukkomaan henkeä, Lendalla oli ihan käsittämätön kehonmalli, lihasmalli, naisellisuus, KAIKKI! (ihania kasariasuja unohtamatta!!) Ja on edelleen, siitä todisteena tuo viimeinen, tänä vuonna otettu kuva hänestä, Lenda rocks! vai mitä?

-EEi kommentteja: