Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

190909


No Dream Is Too Big


Sunnuntai: Yläkroppa
1a. Hammerleuat,kevennettynä 6,6,5,5,4 1/2 - 1b. Pyst.punn KP 17,5kg/11,8,9,9,8
2a. LeveeVO leuat, kevennettynä x5 - 2b. Penkki KP: 22,5kg/7,7,6,7,4
3a. Kapea penkki x4 - 3b. Hauiskääntö tangolla x6
3c. Ranskalainen KP, seisten x2


Perusvääntöä yläkropalle. Lisäsin sarjamääriä ja toistojakin koitin tehdä enemmän, tosin en pahemmin pudottanut painoja ed. viikkoon verrattuna, onnistuin siis tuplasti! yea. Pitää hankkia oma tollainen "minikumi" jolla vetää leukoja, alkaa nuo salin omat olemaan jo melko kelvottomia solmukasoja....


Eilen oli muutenkin varsin cooli päivä. Päivällä sairaan hyvillä salaateille Sadun kanssa, otettiin ihan kuva todisteeksi. Mulla oli täytteenä kanaa, mozzarellaa, tonnikalaa ja kastikkeena herkkua chili majoneesia, joka on oikeasti tulista! Hintaakin noille tulee jotain kympin hujakoilla, kolmella täytteellä, we love it! Jälkkäriksi oli sitten kahvia, joilla oli joku hieno nimi jota en tietenkään enää muista, joku mocciton tapanainen.

Ruokailun ja chillailun jälkeen sitten oli lisää nettichillailua kotona, kävin läpi naisten MM kisakuvia, karsinnoista, otin talteen muutaman. Todella laidasta laitaan kyllä taso ainakin naisten kehopuolella! siellä näkyi sellaisia "ääk,onks toi dieetannu?!" tapauksia kuvissa muutamia. Mutta mä valitsin kuviin Susanna Mantilan, ja sitten tosi kireässä kunnossa olleen Anne Freitaksen, tsekatkaa noi jalat! Yläkropan "lookista" en sitten niinkään perusta, paitsi ponnarista ;)
-E


5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Moi Emma!

Kerro millainen on sun palkkarisetti? Ja ylipäätänsä mitkä on päivän lisäravinteet! :)

Teillä on Mukava ja innostava blogi! -Mahtavuutta!

Hoo

emr kirjoitti...

Moi Heidi, kiitos tosi ihanasta kommentista =)!
Laitan seuraavaan tekstiini tuon palkkarin ja muut lisäravinteet;)

terkuin Emma

Annemari kirjoitti...

Aika ikävännäköiset pallotissit tuolla pinkkibiksuisella :(

emr kirjoitti...

Moi Annemari=) Juu, ei ollut ihan munkaan makuun, jos mulla nyt jotain makua on ko. aiheesta edes :D. Mutten muutenkaan pidä silikooneja ollenkaan välttämättömillä naiskehonrakentajilla (BF:stä ei mielipidettä..), makuasioita makuasioita... Niin ja kiva kun kommentoit =)!

map kirjoitti...

On kyl todella häiritsevän näköiset:/ mutta kukin tyylillään...