Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 20. lokakuuta 2009

201009Tiistai: Vetävät (yläkroppa), pohkeet
1. V-tankosoutu: 47,5+tanko/6,6,6,6,6
2. Kulmasoutu 50kgx5
3. Takao. ylävetokone / Hammerhauiskääntö x4
4. Hammersoutu / Hauiskääntö mutkatangolla x4
5. Pohkeet vaakahackkissa, pyramidisarjana putkeen

Jesjesjes, se viime viikon v-tankosoutu paino tuntuikin tällä viikolla jo ihan OK painolta, niin sitä kehitystä vaan tulee! No, kulmasoutu ei sitten tuntunutkaan niin hyvältä mutta tollaiset fiilikset pitää sit vaan hoitaa ns. rutiinilla puskien. Viimeisenä liikkeenä sitten pohkeet samalla pyramidisetillä kuin viime viikolla, jonka ansiosta puikulat oli ihan hapoilla monta päivää. Loppujen lopuksi hiano treeni. Yritin ottaa kuvaa mun paidan tekstistä ja lopputulos oli jotain noin upeeta, teksti on siis SOUND MIND SOUND BODY.Minun viime tekstin kommenteissa kyseltiin käyttämääni palautusjuomaa ja muita lisäravinteita. Mainitsen myös tähän väliin etten omista ruokavaakaa joten nämä mitat menee hieman fiiliksellä, dieetillä voi sitten olla pilkuntarkka. Aloitetaan palkkarista: Heraa n.1dl, maltoa noin 1 1/2 dl (riippuen treenistä), kreatiinimonohydraattia reilu 5g, suolaa. Ennen treeniä otan heraa noin desin, suolaa ja EsaPro aminohappovalmistetta. Silloin tällöin guaranaa antamaan potkua. Vähän treenaamisen jälkeen otan vielä toisen annoksen EsaPro:ta.

Sitten muut lisäravinteet on C-vitamiini, D-vitamiini, kalaöljy, magnesium kelaatti ja MSM. Ennen käytin kauemman aikaa Mivitotal monivitamiinivalmistetta mutta koitin nyt erillisvalmisteena ottaa C:n ja D:n, olisi varmaan hyvä lisätä vielä muutama muukin tuohon arsenaaliin.

Monenmoista valmistetta ja eri merkkejä olen kokeillut jo näiden muutaman harrastamisvuoden aikana, niin protkuissa, vitamiineissa ym. Pitää sanoa, että tämmöiselle perusduunarille hinta on usein se merkkaavin tekijä tuotteen valinnassa, sekä tuo oman valikoiman suuruus on suoraan riippuvainen tuloista. Olisihan mukavaa hifistellä kaikissa heran fraktioissa ja kalaöljyn EPA DHA koostumuksissa sun muissa. Joskus sitten kun olen varakkaammissa duunari hommissa (vaikkapa jossakin tehtaassa, heheh) tai joku alkaa sponssaamaan tätä mun toimintaa, niin arsenaalikin varmasti kasvaa. =)

-E
Ei kommentteja: