Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Lepopäivien höpöttelyä


Ihanan valoisaa tuolla ulkona. Oikein mieli virkistyy kun astelee pimeellä opinahjoon ja alkuillasta kömpii takaisin kotiin. Pimeellä tietenkin. No tän saman ongelman oon kohdannu vuodesta toiseen, mutta silti aina se jaksaa ketuttaa. Tosin tänään päiväni pelasti eräs kuopiolainen luomukauppa (tai vastaava), josta sain ostettu itselleni pussi kaupalla terveyttä ja hyvää mieltä elikä raaka kaakaojauhetta ja maca-jauhetta. Goji-marjoja luvassa tosin vasta ensi viikolla. Näistä superfoodeista on ollut täälläkin jo jonkin verran juttua, joten enempää kyseisistä tuotteista ei varmaan tarvitse sepittää, mutta uskon niiden olevan kokeilemisen arvoisia! Tosin maca-jauhe ei mitään suussasulavaa sellaisenaan ollut,mutta eipä niitä aminohappojakaan sellaisenaan maun takia syödä;b Toivottavasti eräs toinenkin täkäläinen treenaaja löytää omansa.

Eilen treenailin kevyesti koko kroppaa

1a.jalkaprässi 4*12-15
1b. Ojennukset4*12-15
1c. koukistukset4*12-15
2. Leuanveti avustettuna kuminauhalla 5*5-6
3a.Hammersoutu 4*12-15
3b.pystypunnerrus kp 4* 12-15
4a.dippi 3*12-15
4.keskitetty hauiskääntö tangolla istuen 3*12-15

Eipä tuolla treenilllä nyt mitään suurempaa painoarvoa ollut, mutta hyvän kevyen pumpin sillä sain kyllä aikaan. Jonkun verran on tullut nyt käveltyä noita matkoja koululle ylläpitääkseni jotain aerobista kuntoa kun päivän aikana tulee käytettyä pelkkiä istumalihaksia.

Tää tästä tällä erää, kuppi kahvia pientä väriä tähän harmauteen (tai pikemminkin mustaan).

*M*

2 kommenttia:

emr kirjoitti...

Toi kuva on niin sä!! mistä se on muuten? ihanan värikästä!

map kirjoitti...

Se on meidän koulun joku taukotila..ihan mahtavat värit:) Niin ja tuon kuvan on siis ottanu mun luokkalainen Sini Nenonen (tekijänoikeudet huomioidaan:D)