Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

perjantai 20. marraskuuta 2009

201109

Tiistai:Yläkropan työntävät, pohkeet
1. Pyst.punn. KP
2. Penkki KP
3a. Pystysoutu V-kahvalla - 3b. Ranskalainen, maassa
4a. Vinopenkkikone - 4b. Pohkeet vaakahackkissa


Melko huono treeni, ei kulkenut punnerrukset toivotulla tavalla. Oikeasti ennen tätä treeniä olisi pitänyt olla lepopäivä, mutta sunnuntain käsienheiluttelua ei oikein treeniksi voi kutsua (vaikka se tuntuikin olkapäissä seuraavana päivänä?!) niin päätin sitten tehdä "kolmannen" treenin putkeen.


Torstai: Jalat
1. Koukistukset jalka kerrallaan x2
2. Etukyykky x5
3. Pallokyykky x5
4. Vaakahack - 4b. Koukistus (-4c. SJMV)


Ei tämäkään mikään paras treeni, odotin enemmän, pallokyykky on ihan loistava vaikka liikerata on melko minimaalinen. Vaakahackkin tein jalat normaalia ylempänä, takareisille. SJMV:tä yksi pumppisarja smithissä, siinä on helpompi saada tuntumaa takareisille kuin vapaalla tangolla, voisi ensi kerralla tehdä sitä ihan painoilla.

Ja sitten, projekti välidieetti on käynnistetty, tiristellään muutama kilo pois. Aamupaino on suunnilleen ollut 74 ja pudotellaan nyt tuonne 66-68 kiloon. Mielenkiinnolla odotan että ehtiikö näin pienellä dieetillä tulla nälkä! Jotenkin odotan pientä nälän tunnetta, koska plussakaloreilla esim aamupalan syöminen on ollut yhtä h********! 8/ (no on elämässä kamalempiakin asioita, ehkä vähän liioittelin). Kalorit on nyt treenipäivinä pikkuisen yli 2800.

Ostin vähän pähkinöitä...talven varalle =) noi maksoi jotakin 11€, 1,1 kiloo about..
-E


6 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Aika julmat kalorit dieetille! Meikä kun syö ihan vaan näin massakaudellakin VAIN 2300.. On se toisilla heleppoo :)

Muistahan pistää paljon kuvia ja juttuja fiiliksistä, jookos?

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko teillä on pituutta?

emr kirjoitti...

Jonna: vaan 2300kcal massakaudella? aika alhaiset kyllä! joo noi reilu 2800 on nyt aloituskalorit. Mä koitan pistää / lupaan pistää (!!) kuvia ja fiiliksiä, kiva kuulla että löytyy mielenkiintoa =)!

Anonyymi: Mikäli teitittelit mua niin olen 168 cm pitkä, ja mikäli kysyit toisen osapuoliskon (hahahh ja huhut liikkeelle!!) pituutta myös, niin muistaakseni Maarit on 166 cm!=)

map kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotetaan:)

Jonna1983 kirjoitti...

Juu, en pysty syömään juuri enempää ilman et paino ampasee ylös kauheeta vauhtia. Kai mä oon vähän säälittävä tapaus ;)

emr kirjoitti...

Selvä, mutta etkös sä ole blogin mukaan tehnyt nyt jotain muutoksia ruokavalioon? (biosignature tms). Toivottavasti saat niistä uutta potkua aineenvaihduntaan ennen dieettiä! :)