Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

perjantai 11. joulukuuta 2009

111209

Moikkamoi!

Keskiviikko: Intervalli 15 min, 30-30-30....

Crossarilla toteutin tuon intervallin, tällä kertaa oli jo raskaampaa kun lisättiin hieman tehoja. Päälle tein 3 sarjaa vatsoja, vuorosarjoin jalkojen nostot ja vatsarutistukset jumppapallolla.

Torstai: Jalat
1. Hack kyykky x3
2. Pallokyykky x6 - 2b. SJMV KP x4
3. Askelkyykkykävely x3
4. Koukistukset istuen, jalka kerrallaan x3
5. Ojennukset x3
+ 12 min kävelymattoa


Taas vaihtelevuutta jalkatreeniin, mutta tiettyjä liikkeitä mä näissä kierrätän. Tällä kertaa hack kyykky ensimmäisenä, josta sitten pallokyykkyyn jossa tuntui koko ajan että jalat lähtee alta, ja kerran niin tapahtuikin, onneksi tuo pallo "seivaa" siinä tilanteessa aika hyvin! Askelkyykkykävelyt tein pienillä painoilla mutta yritin keskittyä etureiden työskentelyyn ylösnousu vaiheessa. Ojennuksissa säädin jalkaosan niin että liikkeen alaosassa tulee kunnon venytys etureiteen.

Perjantai: Selkä, hauis
1. Leaut, kapea hammerote, avustettuna x3
2. Leuat, leveä vastaote, avustettuna x3
3. Kulmasoutu KP x5
4a. Hauikset ylätaljalla - 4b. Hauiskääntö KP, seisten x4
5. Alatalja, paksutanko hammerkahva x3
+ 12 min kävelymatto


Näin. Erinäisistä selkäjumeista johtuen ajattelin ensin olla tekemättä raskaita soutuja, mutta pyörsin pääni (??) kun kropan lämpiämisen jälkeen ei lavan seudulla tuntunut kipupistettä. Alataljaa taas puolikas jumppapallo peffan alla.

Painokin on muutamien satojen grammojen laskusuunnassa, ihan hyvä koska se jumitti samoissa lukemissa noin viikon, ehdin jo epäillä vaakani jumittuneen! :)

Huomenna LPG!!!!!! Loppuun hieno kuva Cindystä!-E


3 kommenttia:

map kirjoitti...

Oot vaihdellu jonkun verran noita jalkatreenejä..tai lähinnä tota järjestystä.. Oot varmaan jokaisesta treenistä saanut hyvän tuntuman jalkoihin(?):) Tuota pallokyykkyä pitäis kokeilla itsekkin.

Mullekin tulee noista souduista varsinkin niska jonkun verran kipeeks:/

Ihan sairaan nätti kuva muuten Cindystä!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis :)

Treenit selvästi kulkee,hyvä.
Ookko Emma koittanut tennispalloa selkään?? Siis tennispallo-hoitoa. En tarkoittanut sitä että joku alkaisi heitellä sua palloilla ;o)
Helppo ja kipua helpottava kotihoito!!
Jos et oo koittanut,tai jollekin ketä haluaa koittaa tiedoksi;
pidä paita päällä,ettei iho ota nokkiinsa,mene "makaamaan" pallon päälle,eli aseta tennispallo siihen kohtaan missä kipu ja liikutelle itseäsi pallon päällä!

Halit
Maaret

emr kirjoitti...

MaarIt: Juu oon vaihdellu, oon vähän semmonen höpsö että mulle iskee kauhee stressi noista jalkajumpista, pitäs vaan pystyy kato (JALKA)kyykkään 150 kilolla tai muuten on paska treeni, you know! :DD. Mutta on ollut ihan hyvät tuntumat jumpissa, ainakin noissa "pumppaavissa" liikkeissä, kuten just pallokyykky, ja reisikoukistus yhdellä jalalla on jees, kun auttaa kädellä vielä sen toiston ihan loppuun saakka. Koneliikeet=jalat kasvaa :DD (huom huumoria!) Kyllä noi niskat jumiintuu kun tekee kaikkia soutuja ja pystypunnerruksia ja nukkuu p****lla tyynyllä, ja mikä tärkeintä ei venyttele, ketä tässä voi syyttää??! :D!

MaarEt: MOIIIII! Hahha saatte Maaritin kans heitellä mua palloilla kun tulette kylään :P. Oon itseasiassa hieronut selkää tollasella hierontapallolla jossa on "piikkejä", sekin on jeesannut! Tennispallo voisi olla vielä hieman kovempaa matskua niin ei menis ihan lyttyyn meikäläisen alla! Joo treenit on kulkenut kivasti, toivottavasti sullakin! Halit sinnekkin ;)