Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 12. joulukuuta 2009

121209

LPG.

Aamu alkoi ihanan piristävästi LPG imuroinnilla Le Fysio Teamilla! Olen aikaisemminkin kirjoittanut jotakin basic infoa tuosta mutta pistetään vielä jotain, jos meille on vaikka tullut uusia lukijoita sen jälkeen :).
"Imurullauksen teho perustuu ihonalaisen kudoksen kohottamiseen, rullaukseen ja alipaineimuun, joiden vaikutusta tehostetaan erisuuntaisin liikkein.. LPG takaa nopeat hoitotulokset lihaskrampeissa, revähdyksissä, jännetulehduksissa ja lihaskireydessä. On täysin mahdollista, että revähdysvamma paranee 7-10 vuorokaudessa." Niin ja selluliittiakin voidaan tuolla vempaimella "hajottaa", mutta se ei ollut mulla päälimmäisenä mielessä tälläkään kertaa!

Siirsin huomisen treenilevon hoidon takia tälle päivälle. Tänään kävin myös tosi kivassa kaupassa nimeltään Lush! (Kuva ei ole Helsingin liikkeestä). Eli kaikille joululahjojen mattimyöhäisille (joidin en siis itse lukeudu!! kröhöm) loisto vinkki, näytti olevan nettikauppakin Lush:in omilla sivuilla (Jos asuu kauempana..). Itse olen kokeillut useampaa tuotetta ja olen kovasti tykännyt kaikista. Alla olevassa "taulussa" puljun Me Uskomme -taulu, valottaa vähän yritysideaa.Jos tälle illalle ei ole buukattu pikkujouluja tai muuta yhtä tärkeää menoa, kannattaa tsekkaille CBB:n MM-kisoja Madridista TÄÄLTÄ. Suomalaisedustusta pitäisi lavalla näkyä klo. 17 --->. No, kaikki joita kiinnostaa la iltana noita katsella ovat varmasti jo kaivaneet tiedot erinäisiltä foorumeilta ;).

-E


Ei kommentteja: