Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 14. tammikuuta 2010

140110-2


Torstai, treeni 1: Jalat
1. Bulgaarialainen askelkyykky x2/jalka, lämmittelyhengessä
2. Etukyykky
3. Pallokyykky, koroke kantojen alla
4. Vaakahack

Olen pettynyt suorituksiini. Ei muuta :D.

Torstai, treeni 2: Kuntopiiri
1. Lumberjack squat + press
2. Renegade row käsipainoilla
3. Askelkyykky-hypyt

Illemmalla kävin suorittamassa tuon kuntopiirin pois alta, samoilla mentiin kuin viime viikolla, raskasta, ja kroppa huutaa lopettamaan = tehokasta?

Tänään on ollut myös ns. tankkauspäivä eli ruokaa on ollut riittämiin. Uusin keksintöni (onko niitä sitten muita?) on tällainen proteiini lettu/pannukakku (tiedän, tää on keksitty jo aikoja sitten) johon tulee tasan 2 ainesta; valkuaisia ja proteiini jauhoa --> blenderiin --> pannulle. Täytteeksi voin lämpimästi suositella banaania! Laitoin paistoon hieman kookosöljyä.Päivän fiilikset ranskalaisin viivoin:
- Olen polttanut 0,5 g rasvaa dieetillä
- Olen tosi nössö jalkatreeneissä, pää ei riitä mihinkään
- Laiska laiska laiska

Näihin ihanan positiivisiin tunnelmiin päätän tämän tekstin, oli mulla oikeesti ihan mukava päivä :)!

-E


10 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Näytätpä hyvältä! :-)

Satu kirjoitti...

Heyyyy! Looking good!!! Sekä sinä että tuo lettu/pannukakku! Aion testata heti tänään - siis tota lettujuttua... Kiva blogaus :)

Jonna1983 kirjoitti...

Kunto ainakin näyttää hyvältä! Eikä sitä jokaisessa treenissä tarvitse mitään ennätyksiä tehdä, kunhan vaan saa tuntumaa..

Nimim. tuntumatreenaaja nykyään :D

emr kirjoitti...

Elina: Heipparallaa, tosi kivaa kuulla jos on näin ;)! kiitos! tänään on muutenkin ollut jo parempi päivä :D.

Satu: Heeyyyyy thanks! :) Hassua puhua sulle näin kommentin muodossa kun nähtiin livenä noin 10 minuuttia sitte :), oli varmasti ihana salaatti <3!

Jonna: Niin tosiaan kiva kuulla jos siltä näyttää :) ja hyvä muistutus tuosta tuntumajutusta, mutta silti... ei jalkaset kai ihan pelkällä tuntumapumppailulla kasva?? no, toisaalta, ehkä tärkeintä on mennä lähelle omia rajoja tai niiden yli, ja onnistuuhan se noilla säälittävilläkin painoilla :D!! ja toisaalta, etureisiin olen aina saanut hyvän tuntuman...hmm.. :)

Inka kirjoitti...

Millä suhteessa laitat noihin protskulettuihin/pannateihin valkuaiset/prodejauhot? Ja mistä prodesta tulee takuuhyvää? Mä voisin tuollaista herkkua testaa.

emr kirjoitti...

Moi Inka! Oon laittanut 50/50 suhteessa kaloreissa, siihen ei liity mitään taikaa, on vaan helpompi laskee ne arvot =P. Kannattaa todellakin kokeilla, ja vaikka sitä muussattua banaania väliin! Oon käyttänyt Elite Wheyn banaania ja Mass:n vaniljia isolaattia, molemmat on toiminut oikein hyvin =)

Jonna1983 kirjoitti...

Juu, eiku sitä tarkotin et itellä oli ainakin ennen se vika, et katoin enemmän niitä painoja et millä tehdään kuin sitä tuntumaa. Et nykyään mieluummin pienemmillä painoilla ja kunnon tuntumalla sarjat loppuun kuin isommat painot ja väkisin runnotaan niillä sarja loppuun viis mistään tuntumasta.

emr kirjoitti...

Joo melko tuntumalla mäkin oon treenannu, toki koittaa käyttää niitä ittelle isohkoja painoja, mutta mutta, ainahan sitä päässään pyörittelee ajatuksia että "riittääkstää?" ym... mut jatketaan tuntumapumppailua, katotaan sitten parin vuoden päästä onko tullu mitään tulosta! =)

Anonyymi kirjoitti...

Kuntoa jo kehuinkin ;)

heitän vinkin lettuihin...
sokeriton siirappi ;)

Maaret

emr kirjoitti...

^ MOI! olis varmaan erittäin jees =), mutta mä koitan välttää noita makeutusaineita, ainakin viel tässä vaiheessa ;D! Sillon tällön menee jotain light colaa joten en mä mikään pyhimys tässä asiassa ole =)...