Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 14. tammikuuta 2010

140110

Päivitelläänpä alku viikko,

maanantain selkä, takareisi, hauis, takaolka -treeni meni hieman eri kaavalla johtuen paikkakunnan hetkittäisestä vaihdoksesta. V-soutua en päässyt tekemään, mutta sen tilalle otin kulmasoutua. Mavessa liikkui taas ne Pikkuisen isommat painot, jotka ei viime viikon kipuilusta johtuen oikein tullut kuuloon.

Tiistaina samaisella punttiksella työntävien reeniä, pikkuisessa hopussa tuli hyvä hiki ja varsinkin kuntopyöräillessä 15 minuuttia, johtuisiko tuon salin korkeammasta lämpötilasta (mikä on aina hyvä, vihaan kaikenlaisia tuulettimia ym, tai muuten liian kylmää lämpötilaa salilla) vai voisinko olla niin onnekas että aineenvaihdunta hyrrää täysillä? vaa'an perusteella joudumme tyytymään ensimmäiseen vaihtoehtoon.. Tiistaina oli myös intervallipäivä ja jouduin hieman pähkäilemään miten sen suorittaisin, kun tuolla hämeen sydämmessä ei ole keksitty julkista liikennettä eikä kuntosalien avainkortteja. No, ei muuta kuin sukset jalkaan ja ohjelma oli seuraavanlainen: ns. vedon tein umpihankeen sellaista juoksun ja rämpimisen välimuotoa (kaaduin keskimäärin 2 krt/veto), ja sitten palauttelu ihan ladulla. Oli muuten hauskaa! ainakin näin jälkikäteen tarkasteltuna, ja aika meni huomattavasti nopeammin kuin jollakin aerobisella laitteella sekunti kello nenän edessä. Kuvaa todisteena, kyllä ne suksetkin siellä on!


Tällä viikolla dieettiin ei tehty muita muutoksia kuin se että treenin päälle tehtävää aerobista lisättiin 3min, eli nyt kokonaiset 15 minuuttia yhteensä, enköhän selviä :).

-E


2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Tosi hauska kuva tosta hiihto/rämpimis-intervallista! Ja ihan varmasti myös käytännössä paljon hauskempaa kuin esim intervalli crossarilla. Eli on siinä hämeen sydämessä puolensakin!

emr kirjoitti...

On puolensa todellakin =)!