Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

200110

Tiistai: Työntävät (yläkroppa), pohkeet
1. Penkki KP x4
2. Vinopenkkikone - 2b. Pohkeet seisten x4
3. Pystypunnerrus istuen, ilman selkänojaa x5
4a. Ranskalainen maassa - 4b. Pystysoutu taljasta, mutkatanko x5
+ kuntopyörää 15min

Käsipainopenkissä edelleen 25 kiloset käytössä, niillä neljä lyhyttä sarjaa, katsotaan jos ensi viikolla kokeilisi 27,5:lla... Viimeisen liikeparin ranskalaisessa punnerruksessa päätin vähentää painoja ja koittaa tehdä pidempää sarjaa, vaikkei niistä kovin pitkiä siltikään tullut. :) KAIKKI aerobiset laitteet oli kovin täyteen tungettuina kun tuli mun loppu trooppisen aika, kuntopyörä vaan oli vapaana joten kuntopyörällä mentiin, ei se mitään tuleehan silläkin hiki.

Keskiviikko, aamu: Soutuintervalli 11 min

Intervallia syklityksellä 10s. kovaa-20s. palauttelua-10s. kovaa jne... Päälle 3 vuorosarjaparia vatsoja.Keskiviikko, ilta: Jalat
1. Hack, vajaalla liikeradalla x4
2. Vaakahack x3
3a. Pallokyykky - 3b. Ojennukset x3
4. Pohkeet istuen x3

Jalkatreeni aikaistui päivällä, koska pääsin kaverin kanssa treenailemaan! ja hyvin menikin, taas aivan eri fiiliksellä tuli treeni vedettyä kun oli treenikaveri, esim hackkissa pääsi paljon lähemmäs omia rajojaan kun tiesi että on joku jelppimässä KUN se kelkka ei enää liiku! Reisien jälkeen vielä pohkeet, jossa tehtiin pudotuksia ja pari avustettuakin toistoa taisi tulla, loistavaa kun pääsi tekemään oikein kunnolla loppuun asti. Tuntui että pohkeisiin sai paremman tuntuman näin jalkatreenin jälkeen kuin mitä olen saanut tehdessäni "normaalisti" esim vuorosarjoissa rinnan kanssa.

Tänä aamuna rakas vaakani toivotti hyvää huomenta näyttämällä ihan h****** korkeita lukemia, mutta, tästähän ei ole kuin suunta alaspäin!!!!!!! ;)

-E

Ei kommentteja: