Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

tiistai 26. tammikuuta 2010

260110


Keräkaali, uusin villitys ruokarintamalla! höyrytetään noin kymmenen minuuttia, pistetään isolle lautaselle tasainen "matto" ja ripotellaan suolaa päälle. Ja tänään tuli puolivahingossa kehiteltyä taas uusi suosikki; bulgarian jogurtti, mansikka ja vaniljia hera, yhteen sekoitettuna siis! Mun annoksessa oli 3 mansikkaa, n.140 g juggee ja 15 g heraa.

Tänään oli totaalilepoa, mutta eilisen jumpat:

Maanantai, treeni 1: Intervalli
1. 8 min crossarilla, 30s.-30s.-....
2. Soutaen 6 minuuttia 10s.-20s.-...

Tosi raskasta tuolla 30s. - 30s. -syklityksellä, tulee niiiiiiiiin pitkä veto-osuus.

Maanantai, treeni 2: Yläkropan työntävät, pohkeet
1. Penkki KP: 25/7, 26/ 5, 4, 4
2. Pystypunn. KP, istuen, ilman selkänojaa x5
3a. Vinopenkkikone - 3b. Pohkeet seisten x4
4a. Ranskalainen punn.  maassa - 4b. Pystysoutu taljasta, paksutanko hammerkahva x5

Tässä treenissä tuntui ensimmäistä kertaa dieetillä että olisi paineet vähentyneet, vaikeempi saada ne viimeiset toistot puserrettua, tiedä sitten tosiaan alkaako dieetti vaikuttaa vai oliko vaan sellainen päivä.

Loistavaa muuten että Arnold Amateuriin lähtee suomesta 3 kilpailijaa! Salla Kaurasen lisäksi Minna Pajulahti ja Heidi Sorsa. Tänään tuli myös uusin Body-lehti jossa kirjoitettiin Jerry Ossinkin harkinneen kilpailemista AA:ssa, mutta muuttaneen suunnitelmiaan. Anyway, en malta odottaa kisakuvia ja raportteja! :)

On muuten sitä jotain noissa fysiikoissa...Ja RXMuscle:lla myös ihan uutta Paulina Taluksen jalkatreeniä, KLIK KLIK! Hyvältä kuulostaa suunnitelmat :)

-E


Ei kommentteja: