Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

perjantai 22. tammikuuta 2010

230110

Keskiviikkona ynnäilin hieman treeniviikkoja yhteen nähdäkseni milloin olen viimeksi pitänyt ns. kevennyksen, ja lopputuloksena on se että tämän viikon lopun otan salitreenit kevennetysti, joka siis näin dieetatessa tarkoittaa sitä että kaikki suunnitellut treenit salilla tehdään, mutta hieman enemmän kuntopiirityyppisesti/eri liikkeillä, eikä koiteta käyttää niitä maksimisarjapainoja.

Eilen oli ns. tuplatreenipäivä, "iron cardio" ja salitreeni, Iron Cardio tutuilla liikkeillä ja illan salitreenissä vuoro/tripla sarjoilla yläkropan vetäviä. Tuossa muutama päivä ynnäilin myös dieettiviikkoja yhteen, time flyes, voisi sanoa tähän väliin, reilu 9 viikkoa jo takana.

Ja viime postissa taisin manailla korkeita painolukemia mutta nyt ollaan taas bäk ooon träk, toivottavasti kohta saisi katsella jo kutosella alkavia lukuja näytöstä! Huomenna seuraava punnitus ;D. On muuten suht hauskaa puuhaa toi ittensä punnitseminen. Miten niin? No, huomasin tuossa muutamia viikkoja sitten että vaaka jumittelee jossei painoeroa ole huomattavasti, itse asiassa huomattiin tuo sinä viikonloppuna kun Maarit oli mulla kylässä, painettii molemmat grammalleen sama määrä. Joten nykyään ensin hyppään vaa'alle jonkin painavan esineen (käytössä olleet: patteri, tv, peili) ja sitten vasta itsekseni.

Ainiin, ajanvietettä: uutta Linda F pätkää voi latailla tästä linkistä (lähde:gymfogus.com), ja vielä hiukan lisää Figureeeee, Hienosti toteutettu Ava Cowanin haastattelua/treeniä ym.  GaspariTV:llä ... Gaspari vois tehdä Cathystä samanlaisen sarjan, saako kannatusta ;)?Tänään meillä on Sukkarotaatio Sadun kanssa missio viemäriputki, pääsee sitten illalla rullailemaan jalkojen kalvoja auki..

-E


2 kommenttia:

map kirjoitti...

Hyvät linkit oot taas laittanu!

emr kirjoitti...

Thänkjuu college!