Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

torstai 4. helmikuuta 2010

040210

Klo 10:23
Hyvä fiilis, energinen fiilis. Syitä voisi olla ainakin ennätyspitkät yöunet, eilinen tankkaus... se että on mukava loppuviikko tiedossa? No, pääasia että Tänään, juuri Nyt, on hyvä fiilis. Aamukahvi takana, ei varmasti tarvitse mainita että oli hyvää! Seuraavaksi muutama pala ruisleipää ja jauhelihaa. Alla oleva upea kunto bongattu Linda Fodorin uusimmasta bloggauksesta, huh, motivoiko?! Se voi olla niin, että tulee hyvää menestystä Lindalle Phoenixin kisasta, vaikka tässä lajissa on melkeinpä turha spekuloida mitään ennen kuin tytöt/pojat seisoo lavalla rivissä.

Klo 12:07
Eilen, eli keskiviikkona oli tosiaan jalkateeni ja samalla kaavalla kaverin kanssa kuin muutamana edellisenä viikkona:

Keskiviikko: Jalat, vatsat
1. Hack kyykky, puoleen väliin x3 (viimeisessä sarjassa normaalitoistojen perään vielä ns. "osittaistoistoja")
2. Vaakahack x4 (tein 3 sarjaa "normaalisti" ja yhden sivuttain jalka kerrallaan)
3a. Ojennus - 3b. Pallokyykky x3
4a. Jalkojen nostot - 4b. Vatsarutistuslaite x3

Vaakahackkissa tein yhden ekstrasarjan kun jalkatreenin toinen osapuoli makasi maassa tehtyään lähemmäs 30 toiston sarjan. Hack kyykyssä ensimmäistä kertaa kokeilemani osittaistoistot tuntui kyllä helvetillisiltä, pitänee tehdä jatkossakin! Ainakin sitten dieetin jälkeen. Pallokyykyssä jätin kokonaan painot pois ja pyysin kaveria jarruttamaan hartioista, siinäkin oli vastusta ihan tarpeeksi :).

Tänä aamuna etureidet oli kyllä sellaiset mukavan tunnottomat/ hervottomat.

Klo 15:04
Reilut 600g höyrytettyä keräkaalia mahassa, ei tule nälkä ainakaan 10 minuuttiin. Tästä pikkuhiljaa alkaa valmistautuminen treeniin, ennen jumppaa tosin vielä luvassa omenaa ja heraa, tai valkuaisia (=paljon enemmän ruokaa kuin pieni annos heraa).


Klo 21:26
Treenit hoidettu, ja treenin jälkeiset ruokailut myös. Vielä yksi ateria olisi tälle päivälle, sain säästettyä näinkin myöhäiselle vielä ruokaa kun sain nukuttua pidempään, hyvä niin. Päivän jumppa:

Torstai: Selkä, hauikset, takaolat
1. V-soutu: +50kg/x, +55kg/7,7,7,7
2. Alatalja, paksutanko hammerkahva x4
3a. Hammerleuat, avustettuna - 3b. Hauiskäännöt KP x4
4a. Ylätalja hauiksille - 4b. Takaolat KP, kumarassa x4
+ 15 min kävelymattoa

Hieman liikkeitä muutin kun tuntui etten ole päässyt V-soutua tekemään pitkään aikaan, samoiten kuin hammerleukoja. Ei ollut mikään järkevin supersarja tuo 3a ja b mutta näin tuon parhaimmaksi vaihtoehdoksi koska leuanvetotangolla oli ruuhkaa niin preikit olisi venyneet turhan pitkiksi.
-E


Edit. aijai tää biisi on hyvä! ;)

1 kommentti:

map kirjoitti...

Mukava päivitys:) Ja kuntokin näyttää kiristyneen viime näkemän..:O Hienojuttu:)