Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

070210

Heippa, mulla oli tämän viikonlopun erittäin mieluisa vieras nimeltään Maarit, eli on ollut hauskaa! Perjantai illan ratoksi suunnattin tietysti baariin, WRONG! siis tekemään intervallia. Tämän kertainen intervalli, kestoltaan 15 minuuttia suoritettiin n. polven korkuisessa umpihangessa. Tuon urheilusuorituksen vaativuutta kuvaa hyvin esimerkiksi sana sadismi. Eli juostiin aina kentän laidasta laitaan ns. "veto" ja sitten huilattiin hetki ja lähdettiin taas. "Ei toi oikeastaan tuntunut missään, pitäskö tehdä toinen heti perään?!".

Lauantaina sitten hieman lisäravinne täydennystä Wellamaxilta, ja pikkuisen palloilua kaupungilla, muunmuassa kahvilla ehdittiin käydä :) Herat vaan kahvin sekaan pokalla! "Jos tulee jotain sanomista niin sanotaan että ollaan diabeetikoita".

Päivän salitreeni oltiin suunniteltu tehtäväksi Solanassa, eli tuollainen salikokeilukin tuli suoritettua, ihan hyvä sali oli. Minulla oli vuorossa olkapää-ojentaja-pohje -jumppa:

Lauantai: Olka, ojentaja, pohkeet
1a. Pystypunnerruskone - 1b. Pohkeet istuen
2a. Dippi - 2b. Pohkeet istuen
3a. Pystysoutu taljasta - 3b. Kapea penkki
4a. Viparit - 4b. Push down
+ 15 minuuttia kävelymattoa

Meillä oli myös Satu mukana Solanassa, kaikki väänsi omaa treeniä soittimet korvilla, voi sitä sosiaalisuuden määrää ;) Treenin loppuun pikkuisen poseerausharjoittelua. "Voi v**** yritä itte ilman palkkaria!!"

Illalla sitten olikin vain vapaamuotoista oleskelua, syömistä, kaalia, paljon kaalia. "Mä otan sen kaalina." Mm. tollanen Phil Heath pätkä katseltiin..

Sunnuntai aamu starttasi 45 minuutin aamulenkillä, aminot ja heraa vähän mahaan, eli ei aivan tyhjällä vatsalla tullut mentyä (true bodari tyylillä). Päivällä pari ateriaa tukevampina suunnattiin sitten salille, Maarit oli sopinut tapaamisen valmentajan kanssa joten siinä höpöteltiin hetki+tovi ennen jumpan alkua. Minulla oli treeninä vetävät seuraavanlaisesti:

Sunnuntai: Vetävät
1. Mave x4
2. Avustetut leuat, leveä vastaote x4
3. Kulmasoutu 2 KP:lla x4
4a. GHR selkäpenkillä - 4b. Hauiskäännöt vinopenkillä x4
5a. Takaolat ristitaljasta x3 - 5b. Hammerkäännöt KP
extrana: 6a. GHR selkäpenkillä - 6b. Koukistus istuen
+ 15 min kävelymattoa

Melko kattava jumppa näköjään. Treenin loppuun taas hieman poseerausharjoittelua. "Viikon kisadieetti riittää."

Ihan ok viikonloppu, PERUS ;)... "Otan sen macana."
IHAN SAIRAAN KIVA VIIKONLOPPU TAAS KERRAN! <3

-E

2 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Hauskalta kuulosti teidän treenin täyteinen viikonloppu! Oot Emma kyl kiristyny tosi hyvin ja sun kätöset on huuuuuuuuuge!

emr kirjoitti...

Moikka :) Tollain treenin jälkeen ne saattaa oikeessa valaistuksessa ja kulmassa näyttää joltain, mut "siviilissä" ei tod ;).