Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 6. maaliskuuta 2010

070310


Eilen illalla ennen nukkumaan menoa katselin Arnoldin miesten pre-judgingia. Mielenkiinnolla odotin tietty Kain ja Philin kuntoa, sekä ammattilaisdebyytin tehneen Roelly Winklaarin esiintymistä. Roelly pääsikin hienosti heti toiseen vertailuun. Yleensä nämä pro debyytit tehdään jossakin muualla kuin maailman toiseksi arvostetuimmassa/kovatasoisimmassa ammattilaiskilpailussa! Roelly kuvassa vasemmalla.


Aamulla sitten äkkiä katsomaan miten finaalissa oli käynyt, ja läpikäymään kuvasatoa. Roely oli sijoittunut 7. Ei paha! Kärkipään sijoitukset varmaan onkin jo kaikkien tiedossa. ;)Naisten puolella ei mitään uutta kärkipään sijoituksissa, eniten itse kiinnitin huomiota Alina Popaan sekä Elena Shportuniin, joilla molemmilla on erittäin mageet fysiikat.
Myös Zoa Linsey kiinnosti, mutta en vaan pääse siitä mihinkään että noi pallotissit pilaa tuon kokonaisvaikutelman Täysin. Sama ongelma, siis Mun silmissä, muut saa tykätä, on Debi Laszewskissa.


(Kuvat Flexonline, MD, Genex).
Sitten omiin kuvioihin. Kevyt "viikko" eli 5 päivää päättyi eilen ja sitten vaan uudella ohjelmalla liikenteeseen. Nyt painotetaan melko ankarasti käsiä, muille lihoille sitten lähinnä ylläpitävää treeniä, toki otan kehityksen avosylin vastaan lihaksessa kuin lihaksessa!

-E

Ei kommentteja: