Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 6. maaliskuuta 2010


Ensimmäinen takkauspäivä oli tällä viikolla. Tarkemmin sanottuna perjantaina. Kalorit kuitenkin pidin keskiarvoltaan samana viikon ajalta eli söin muina päivinä noin 100 kaloria vähemmin. Eilen siis ruokani sisälsi jotain 2600 kaloria, joista noin 400 g hiilarista, noin 100 g protkusta ja loput rasvoista. Suht paljon tuohon määrään sisältyy ruokaa vaikka aikaisemmin tuollaiset kalorimäärät on päivän aikana uponnut helposti. Koska olen pidemmän aikaa syönyt vähemmän hiilihydraattipitoista ruokaa niin kroppa reagoi tuohon tankkauseen aika hyvin, mikä olikin tarkoitus. Harvemmin sydän tykyttää samalla tavalla ruokailun jälkeen. JÄNNÄ. Alkuviikon odottelin tankkausta hartaasti, mutta k
un se vihdoin koitti, niin stressasin jo tulevan tuplatreenipitoisen viikonlopun energiatasoja. Koskaan ei oo hyvä. Paino ei yllättäen ollut noussut yhtään tankkauspäivän jälkeen, vaikka oletin sen keräävän edes vähän nestettä. Ellei vaikutus näy pienellä viiveellä.

Sitten treenejä. Keskiviikkona jalat
1.Hackkyykky syvään (koroke kantapäiden alla) 5*

2. SJMV tangolla
90kg 5*
3. Prässi jalka kerrallaan takareipainotteinen 90kg 5*
4.Pallokyykky 13,5kg 5*10-13
5.Takareidet selänojennuslaitteessa
6.Pohkeet hackissa


Kokeilin nyt etukyykyn sijaan Hackia etureisipainotteisesti, koska tuo yläkroppa ei oikein näytä jaksavan pitää kyykyissä kunnon ryhtiä. Hyvin otti tuokin jalkoihin (yllätys;b) ja sain koko työn kohdistettua ainoastaan reisille. Aina oppii jotain uutta.

Torstaina perustreeni nyrkkeilyssä. Tosin onnistuin saamaan olkapäät siellä kipeäks. Siis huonolla tavalla ja nyt harmittaa kun ne vihloo jatkuvasti... Perjantaina hiilaripöhössa treenasin yläkropan pumppitreenin.
1a.Avustetut leuat, leveä myötäote 4*

1b.punnerrus vinopennkissä tangolla 35 kg4*

2a.Arnoldpress3*+vipunostot2* 4*15-20
2b.Soutu kp 28,5kg 4*15-20

3a. Keskitetty hauiskääntö mutkatangolla vinopenkissä 4* 4*15-20

3b.Ranskalainen punnerrus mutkatangolla maaten 4* 4*15-20

4a.takaolat kp 4*

4b. vatsat


Meidän salilla on nyt pultattu osat penkeistä kiinni lattiaan joten siellä on tasan yksi liikuteltava vinopenkki...Helppooooo..varsinkin jos treenaajia on hiukan enemmän paikalla. Muuten ihan hyvä treeni, mut ihme säätöö oli et sain penkin varattua yms yms. vihaan odottelua!!!!

Lauantaina aamupäivästä intervallia. Kun sen saa tehtyä niin mikään ei tunnu enää kauheelta. Taas muutama tunti latautumista kotona tehden EI YHTÄÄN MITÄÄN ja jalkojen kimppuun iltapäivällä.

1.Hackkyykky 4*
2.Prässi kapea (etureisipainotteinen)
3.askelkyykkykävely kp 18,5kg 4*15-20

4a.reiden ojennus 35kg 4*15-20

4b.reiden koukistukset 25kg 4*15-20
5. Etukyykky Smithissä 3*12

6.pohkeet istuen 10 sekunnin palautuksilla 4*


Sunnuntai menikin niin sekä Arnoldia seuraillen että treenien parissa. Aamulla lihaskuntoa tutuilla tutuilla liikkeillä:
1.takakyykky
2.sjmv kp

3.askelkyykky kävely 10 kg:n levypainolla (liioitellut jalkojen nostot)
4. Askelkyy
kky smithissä
jos energiaa jäi niin tein jännehyppyjä. Rundi 4 kertaa läpi
1.Reilusti avustetut leuat

2.pystypunnerrus seisten smithissä

3.pull over

4.ojentaja punneruksia
5.hauiskääntö talgolla myötäotteella

samoin kuin ensimmäisen osion kanssa. Aikaa kului puoli tuntia. Sitten ansaittua aamupalaa. Lihaskunnon teen siis ainoastaan aminohapot ja pieni määrä heraa vatsan pohjalla.

Illalla työntävät+vatsat ja forkut

1.penkkipunnerrus kp 5*

2.flyes vinopenkissä 5*

3.Arnold press 5*

4.vipunostot 5*
5a.dippi 5 kg lisäpainolla 5*

5b.vatsasoutu kp 5*
6a.push down 5*
6b.rannekääntö myötä otteella taljassa 5*

10 min kävelymatolla ja 10 min "tärinälaitteessa"


Ihan ok treeni. Liki seitsemän tunnin väli treeneillä vaikutti varmaan siihen, että jakso paremmin kuin viime viikolla kyseisenä treenipäivänä. Kokeilin mielenkiinnosta tuota tärinälaitetta kun se näyttää olevan niin monen naisen suosiossa (laite, jossa ei tarvii tehä mitään ja laihtuu..). Kai se jaloille jotain hyvää tekikin..ainakin liha liikku.


Nyt sitä kaivattau unta etsimään. Nimim.Alakerrassani asuu koliikkilapsi

*M*


Ei kommentteja: