Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

lauantai 13. maaliskuuta 2010

130310

Moiiikka Moiiikka Moi!

Jos olet katsonut kerrassaan loistavan viihdyttävää sketsisarjaa Kätevä emäntä, tiedätte tuon rempseän tervehdyksen siitä hissi sketsistä :)

Kuva aamu"lenkiltä". Ei tule pahemmin oltua ulkona nykyään niin ihan terveyden, fyysisen ja henkisen, kannalta kävin pienellä happihyppelyllä aamulla.

Kuluneeseen viikkoon on kuulunut flunssa. Ja hampaiden kiristystä, ajatuksia, liikaa ajatuksia, liikaa ajattelua, pahaa mieltä. Mutta parina viimeisenä päivänä auringon paistetta ja hyvää mieltä, ei saa jäädä tuleen makaamaan!

Siihen flunssaan palatakseni, niin en sitten tosiaan ole pahemmin jumpannut loppuviikosta mutta huomenna on paluu sorvin ääreen ja melko motivoituneena pakkaan taas salikassin! Paluu ns. plussakaloreille ei nälän puutteena näy, vaan vatsa kurnii melkein kahta kauheammin, varsinkin kun nämä flunssapäivät on menneet lepopäivä kaloreilla.

Alla olevan kuvan mössö on douple pro -proteiinijauheesta sekoiteltu suklaavanukas, olen totaalisen koukuttunut tuohon nykyään, suosittelen, Wellmaxiin ostoksille vaan ;)


Loppuun pari juutube pätkää,

tämän bodaus DVD:n haluan nähdä, Cathy "Power cat" LeFrancois!Rapsakka kunto noissa mustavalkokuvissa joita on liitetty videoon!-E

"...you aint human with out fear..."

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ja mielenkiintoinen blogi muutenkin, mutta itse käyn aina tsekkaa videot. Monta hyvää ja raikasta biisiä löytynyt, kiitos niistä :D

emr kirjoitti...

Heippa! Tosi kiva kuulla, mietinkin usein että kuunteleekohan noita kukaan :)!